Kalundborg Rock'er: Første seks navne er klar

Indtil videre har styregruppen for Kalundborg Rock’er seks navne i hus til næste års festival på Gisseløre.

Kalundborg Rock'er: Første seks navne er klar
Så er de første navne klar til Kalundborg Rock’er 2023. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er de første navne klar til Kalundborg Rock’er 2023, og styregruppen bag festivalen har glædet sig til at offentliggøre dem.

Indtil videre er det lykkes styregruppen for Kalundborg Rock’er at hive seks navne i hus til næste års festival på Gisseløre.

”I 2023 bliver det som bekendt to dage igen, fredag den 11 og lørdag den 12. august. Som noget nyt laver vi i 2023 også 2 scener således, at vi har en stor scene, og en lille scene i et stort telt således, at der vil være musik at finde på pladsen det meste af tiden. Det gør også, at vi kommer op og ramme 20-22 bands total set på vores festival, hvilket er en stor opgradering i forhold til tidligere,” fortæller Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

De seks navne, som Kalundborg Rock’er 2023 har lavet aftale med, er:

  • SHUBBERNE
  • GOBS
  • JIMILIAN
  • JUNG
  • CHRISTOPHER
  • L.O.C.

Lidt om kunstnerne

Christopher udgav i 2012 sit første album ‘Colours’ med hitsingler som ‘Nothing in Common’, ‘Against the Odds’ og titelnummeret ‘Colours’. Siden da har han været med til at definere det danske musiklandskab – både som sangskriver og studieartist, men også som performer, der lægger sit publikum ned med et brag af en energiudladning.

GOBS vandt i 2021 prisen som Årets Nye Navn til The Voice 21, og i starten af 2022 udgav han guld-certificerede debutalbum, Intet til Alt. Albummet gik ind som #2 på den officielle danske album chart, og 8 tracks fra albummet gik i top 50 på spotify. Han har mere end 75 millioner streams på Spotify.

I 2015 nedlagde Jimilian de danske hitlister med supersinglen "Slem Igen" - en landeplage uden lige, som selv den dag i dag brager ud af højttalerne på natklubber rundt omkring i landet. Han er kendt for numre som "Damer På Lager", "Monte Carlo", "Sommer Sindssyg" og "Typisk Mig.”

Jung har på rekordtid taget Danmark med storm. Siden deres debut i juni 2019 har de udgivet to anmelderroste album, og deres hits tæller bl.a. ’Blitz, Baby’, ’Hun Kommer Tilbage’, ’Jeg Skal Nok Vente’, ’To Timer I Træk’, ’Forfra Forbundet’ og ’Tur Retur’.

Fed Rock, Står På En Alpetop, Lulu Rocken går, Karbad Baby og Generatorbouillon. De ikoniske numre har én fællesnævner: De blev udgivet på Shu-bi-dua’s første album i 1973. I 2023 har Shu-bi-dua 50 års Shu-bi-læum, og det fejrer Shubberne med et brag af en Danmarks turne – og Kalundborg får altså også besøg af dem - for de gamle kan endnu.

Når L.O.C. går på scenen, er det aldrig hverken stille eller kedeligt. Rapperen indtager scenen i et ofte voluminøst tordenskrald, der spænder både to årtier og et helt følelsesregister. I Sommeren 2023 bliver det med et bragende honnør til en genre, et liv på musikkens præmisser, en fejring af tiden og ikke mindst gennembrudsalbummet ”Inkarneret” som fylder 20 år.  

Billetsalget er i gang

Billetsalget er i fuld gang, og billetter kan købes i Punkt 1 Kalundborg eller på billetsalg.dk Priserne på billetterne stiger efter jul, så måske man skulle købe en ekstra julegave til en, man har kær eller sig selv.

Se mere om festivalen på www.kalundborg-rocker.dk

Del