Billedserie: Kalundborg Rock'er druknede i regn

Omkring kl. 19 åbnede et skybrud sig over Kalundborg og det gav store udfordringer for gæster og arrangører på Kalundborg Rock’er.

Billedserie: Kalundborg Rock'er druknede i regn
De gæster som trodsede regnen stod i mudder og vand foran scenen, men de fik en fest. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg blev lørdag aften ramt af et skybrud som i den grad satte Kalundborg Rock’er under vand. Mange gæster tog hjem, men en stor del valgte at blive tilbage i mudder og vand.

Et helt forrygende festivalvejr fredag, men lørdag blev så til gengæld våd og kedelig. Allerede fra morgenstunden regnede det over Kalundborg som dog stoppede først på dagen, men som Shubberne skulle indtage den store scene kom der en stor regnbyge igen. Derefter holdt det tørvejr til sidst på eftermiddagen hvor regnen igen satte ind lidt før populære Jimilian skulle på scenen, og derfra blev det kun værre.

Omkring kl. 19 åbnede et skybrud sig over Kalundborg og det gav store udfordringer for gæster og arrangører på Kalundborg Rock’er.

Mange valgte at forlade pladsen godt gennemblødt men en stor del valgte at blive i mudder og vand og arrangørerne fik da også gennemført hele programmet selv om pladsen foran scenen sejlede i mange centimeter vand.

Ikke kun pladsen foran scenen stod under vand, det gjorde hele området bag scenen også. De store lastbiler som kom med udstyr til kunstnerne måtte trækkes både ind og ud, der stod vand på gulvet i VIP teltet og store vandpytter gjorde det nærmest umuligt at bevæge sig rundt på pladsen.

”Vi må nærmest bære kunstnerne til og fra scenen i deres fine sko,” fortæller Johnny Elmelund, talsmand for Kalundborg Rock’er, som lørdag aften nærmest ligner en druknet mus med mudder langt op ad benene.

De gæster som blev tilbage og trodsede vand og mudder fik helt sikkert en fest. LOC gik på klokken 20 lørdag aften stadigvæk mens regnen silede ned og gav et brag af en koncert.

Omkring klokken 21 stoppede regnen og Jung kunne underholde i tørvejr men de mange gæster stod stadigvæk i vand og mudder, men det var som om, at det gjorde nok ikke så meget, de havde en fest.

Det kraftige regnvejr kommer også til at påvirke oprydningen efter Kalundborg Rock’er. Normalt bliver store dele af festivalpladsen pakket ned natten til søndag, men arrangørerne venter til lidt op af søndagen, så er det meste af vandet på pladsen måske trukket ned.

Voldsom regn har ramt Kalundborg Rock'er

Del