Kalundborg Kommune søger ny forpagter

Fra 1. marts er forpagtningen af Restaurant og Café i Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg ledig for en serviceminded og engageret restauratør. 

Kalundborg Kommune søger ny forpagter Kalundborg Kommune søger forpagter af Restaurant og Café i Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Kommune søger forpagter af Restaurant og Café i Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg.

Fra 1. marts er forpagtningen af Restaurant og Café i Kultur- og Idrætshallerne i Kalundborg ledig for en serviceminded og engageret restauratør. 

”Der er en attraktiv beliggenhed med mange muligheder og potentielle kunder. Kultur- og Idrætshallerne er jo ret centralt placeret med Kalundborgs Middelalder-Højby på den ene side, uddannelsesinstitutioner på den anden og kun 500 meter fra gågaden,” lokker Kulturchef i Kalundborg Kommune, Jane Hald Christiansen.

Når der bliver taget stilling til ansøgningerne, vil blive der blive lagt vægt på, at en kommende forpagter har forståelse for det frivillige foreningslivs vilkår. At forpagteren derfor er serviceminded og fleksibel er en selvfølge.  

”For os vil det også være vigtigt, at en ny forpagter tænker bæredygtighed og udvikling ind i konceptet,” fastslår Jane Hald Christiansen og tilføjer:”Fra restauranten er der særdeles gode muligheder for, at drive cateringvirksomhed, og for at servicere private selskaber. Endvidere er der gode muligheder for, at servicere gæster i forbindelse med afholdelse af møder, foredrag mv. i såvel haller som i mødelokaler.” 

Forpagter vil også have mulighed for at afvikle egne arrangementer i haller og mødelokaler efter nærmere bestemmelser, som vil fremgå af udkast til forpagtningsaftale. Der er ansøgningsfrist den 31. januar 2022

For nærmere oplysninger om forpagtningsaftalens indhold, restaurantens, caféens og hallernes faciliteter, omsætningsmuligheder: www.kalundborg.dk 
Kulturchef Jane Hald Christiansen kontaktes på tlf. 29468153 eller pr. mail: jald@kalundborg.dk 

Del