Kalundborg Kommune har fundet ny skoleleder

Direktør for Børn- & Ungeområdet i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen ser frem til samarbejdet.

Kalundborg Kommune har fundet ny skoleleder
Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune har ansat Mette Møhncke som skoleleder på Tømmerup Skole. Hun kender Kalundborg godt fra en tidligere stilling som afdelingsleder på Skolen På Herredsåsen.

Når klokken ringer ind til første time efter sommerferien, er det med en ny skoleleder på kontoret på Tømmerup Skole. Det oplyser Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

Den 1. august har den 54-årige Mette Møhncke første skoledag som skoleleder. Direktør for Børn- & Ungeområdet i Kalundborg Kommune, Michael Gravesen ser frem til samarbejdet:

Mette har både ledelseserfaring og pædagogisk indsigt. Og en forståelse for både den eksisterende kultur på skolen og et øje for en fortsat udvikling i samspil med elever, forældre og personale,” siger han.

Mette Møhncke kommer fra en stilling som skoleleder på Organisationen Skovlys skole i Mørkøv. Og kender Kalundborg Kommune godt, da hun tidligere har været afdelingsleder på Skolen På Herredsåsen.

Jeg ser virkelig frem til at trække i arbejdstøjet på Tømmerup Skole. Det er en skole med nogle gode grundværdier, og fokus på trivsel og faglighed. Det skal der fortsat bygges på. Jeg vægter åbenhed højt, og anerkender værdien af det gode samarbejde mellem skole og hjem. Jeg har altid haft meget fokus på tillid og ordentlighed – og det tager jeg med mig til Tømmerup Skole,” siger Mette Møhncke.

Til daglig bor Mette Møhncke i Odsherred med sin mand.

Del