Kalundborg Havn kåret som Årets Virksomhed

”I udvælgelsen af de nominerede har vi især lagt vægt på, at det skulle være virksomheder som har en tydelig profil, værdikæde og som har lagt en strategi for deres fremtidige vækst."

Kalundborg Havn kåret som Årets Virksomhed Havnedirektør Bent Rasmussen, til højre, får overrakt prisen af erhvervschef Jens Lerager. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterede fredag til Award Show 2022, hvor nogle af de dygtigste virksomheder på Kalundborgegnen blev hyldet med fem forskellige erhvervspriser. Kalundborg Havn blev kåret som Årets Virksomhed.

Til Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2022 på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, blev uddelt fem erhvervspriser til fem driftige virksomheder, som i det seneste år har udmærket sig på hver sin vis inden for en række forskellige områder.

Til prisen Årets Virksomhed, som var sponseret af Danske Bank, var der tre nominerede, Electricom A/S, JK A/S og Kalundborg Havn.

”I udvælgelsen af de nominerede har vi især lagt vægt på, at det skulle være virksomheder som har en tydelig profil, værdikæde og som har lagt en strategi for deres fremtidige vækst, og det må jeg sige, at de tre nominerede i høj grad lever op til,” sagde Steen Dolberg, områdedirektør i Danske Bank, inden han præsenterede de tre nominerede.

Vinder af den flotte pris som Årets Virksomhed blev Kalundborg Havn og i indstillingen står der:

”Kalundborg Havn har gennemgået en enorm udvikling over den seneste årrække, en klar langsigtet satsning på både containertrafik og cruisemarkedet har båret frugt, senest har AMP Terminals valgt at satse på Kalundborg Havn ligesom Global Ports planer for en krydstogtterminal på Kalundborg Havn vidner om, at strategien var rigtigt set og dygtigt ført ud i livet. Kalundborg Havn er ikke alene en veldrevet og spændende virksomhed, den er i høj grad også med til at understøtte den generelle erhvervsudvikling i Kalundborg og dermed gøre det samlede erhvervsliv stærkere.”

Havnedirektør Bent Rasmussen modtog prisen på scenen i Den Gamle Sukkerfabrik.

”Tak, jeg er helt rørt, det har været en lang rejse, tak til hele holdet på havnen og til dem der står bag os, kommunalbestyrelsen, bestyrelsen, det har været fantastisk,” sagde Bent Rasmussen i sin takketale.

De øvrige vindere af priserne til Award Showet præsenteres på TV-Kalundborg de nærmeste dage.

Del