Kalundborg Cykle Club tilbyder nyt træningsforløb

I Kalundborg Cykle Club (KCC) arrangeres nu et helt nyt MTB træningsforløb med tre basiskurser for alle.

Kalundborg Cykle Club tilbyder nyt træningsforløb
Træningsforløbet er gratis og starter den 11. september kl. 9.30 i Munkesøen i Kalundborg.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I Kalundborg Cykle Club (KCC) arrangeres nu et helt nyt MTB træningsforløb med tre basiskurser for alle, som vil lære at køre rigtigt MTB i naturen.

MTB træningsforløbet strækker sig over tre søndage, med udgangspunkt fra klubhuset i Munkesøen. Deltager man i forløbet, vil man blive instrueret af uddannet MTB instruktører, som vil guide alle deltagere til at kunne køre et rigtigt MTB spor. Første dag for træningsforløbet er søndag den 11. september.

”Vi starter med det helt basale inden for teknik og position på cyklen, samt hvilken regler man skal følge i vores alle sammens natur. Herefter får man nogle simple opgaver med hjem og øve på til næste gang. Med deltagelse i kurset vil det gøre dig i stand til at styre og kontrollere din MTB på et rigtigt MTB spor. Man vil få et MTB kørekort på sidste kursusdag, som bevis på at man har gennemført de tre steps,” fortæller Eske Glad, der er træner hos KCC.

Med dette basis MTB kursus, som er gratis, håber de, i Kalundborg Cykle Club, at de kan inspirere alle som kører rundt på egen hånd, og som er selvlærte inden for MTB sporten, til, at få det optimale ud af sin cykel, og at forstå de skrevne såvel som de uskrevne regler, der er i sporten - samt ikke mindst over for de medborgere, man møder i naturen.

”MTB er for alle, som ikke er bange for at udfordre sig selv, og der er garanti for god konditionstræning, da det nærmest er umuligt ikke at få pulsen op og et smil på læben i forbindelse med MTB,” siger Eske Glad, og fortsætter: ”I KCC findes der allerede et begynderhold, hvor social samvær og kondition går op i en højere enhed. Vi starter og slutter altid sammen, og det er ikke sjældent, at nogle bliver hængende og diskuterer dagens ridt over en sodavand. Er man lidt mere øvet, findes der også hold som understøtter dette. Vi har til alle niveauer inden for sporten.”

Træningsforløbet er gratis og begynder den 11. september kl. 9.30 - 11.30 i Munkesøen i Kalundborg. Alle mellem 17-80 år, der kan cykle og er vant til at cykle - også uden for cykelstien er velkommen. Er man under 17 år, tilbyder KCC træning i deres Kidz afdeling hver lørdag fra kl. 9.30-11.30 ligeledes fra Munkesøen.

Vil man vide mere, står repræsentanter fra Kalundborg Cykle Club klar til at svare på spørgsmål og modtage tilmeldinger i Kordilgade på lørdag i forbindelse med BEVÆG Festivalen i midtbyen.

Del