Kalundborg brødre i X-Factor finalen

”Jeg skal ikke virke uimponeret, for jeg synes, I er nogle søde drenge. I virker som nogen, der har styr på det hele," sagde Thomas Blachman.

Kalundborg brødre i X-Factor finalen

Af Jens Nielsen

De to unge mænd fra Kalundborg, 19-årig Rinor Selmani samt Arbnor Selmani, der er 22 år, er i finalen i det populære tv-program X-Factor på TV2.

De to Selmani brødre fra Kalundborg er i finalen til dette års X-Factor. Det står fast efter fredagens semifinale.

Finalen kommer således til at stå mellem Helene Frank, Selmani og Cristian Oprea.

Den finder sted på fredag i Arena Randers foran tusinder af publikummer.

Til semifinalen sang Kalundborg-brødrene ’Du gør mig…’ af L.O.C. og ‘Regn’ af Østen.

Simon Kvamm, der er holdkaptajn for Selmani, kaldte brødrenes optræden for "en knytnæve lige i brystkassen på det helt smerte-agtige måde."

Oh Land fremhævede, at der var mange gode ting ved Selmanis optræden og Thomas Blachman kaldte deres optræden for "okay."

”Jeg skal ikke virke uimponeret, for jeg synes, I er nogle søde drenge. I virker som nogen, der har styr på det hele," sagde han.

Til hverdag er Rinor Selmani lærervikar på en folkeskole, da han holder et sabbatår, og Arbnor Selmani arbejder som operatør på Novo Nordisk i Kalundborg. De to unge mænd er opvokset i Kalundborg og bor stadig i byen.

På fredag i næste uge vil familie og venner helt sikkert være på plads i Arena Randers, når årets X-Factor finale afvikles, måske med Kalundborg-brødrene Selmani som vindere?

Del