Masser af eventyr, leg og gode stunder med Kalle Bjørn

Kalundborg Kommunes reporter-elev har slået landingsstellet ned og er tjekket ind på Ornum Strand, hvor en pirat-lejr har gjort stort indtryk.

Masser af eventyr, leg og gode stunder med Kalle Bjørn
Foto: Kalundborg Kommune

Af Lasse Petersen

Reporter-eleven Kalle Bjørn landede i sidste uge i sit top-tunede blå sportsfly på Solskinspladsen i Kalundborg. Nu står efterårsferien for døren, og den byder på endnu flere nye eventyr med Kalle, som netop har gjort stop ved Ornum Strand.

På trods af navnet har Kalle dog hverken spottet orner eller orme, men til gengæld en spændende "pirat-lejr". For dem, der ønsker en smule efterårseventyr, opfordrer Kalle Bjørn derfor alle til at besøge denne unikke legeplads.

Der er blandt andet et skib, hvor man kan hive ankeret op – plus et piratkøkken og et surfbræt, hvor du selv kan prøve, om du har lige så god balance som Kalle. Han er nemlig vant til at holde godt fast, når han flyver.

Så trænger du til vind i håret i ferien, så kom og prøv Kalle Bjørns flyver, og hjælp ham med at finde ud af, om det er en pirat-lejr eller en legeplads, han har fundet ved Ornum Strand. Du kan også tage en drage med og prøve at sætte den op, så Kalle kan se den fra sin flyver. Der er nemlig både god plads og god vind ude ved stranden.

På sin flyvetur har Kalle desuden spottet legeaktiviteter i Gørlev – herunder en vikingelegeplads mellem kirken og biblioteket og sjove legemuligheder ved Gørlev Sø. Måske lander han der en dag.

Én ting er i hvert fald sikker: Efterårsferien byder på masser af eventyr, leg og gode stunder med Kalle Bjørn.

Del