Kalle Bjørn flyver rundt i kommunen som reporter-elev

Kalle Bjørn er for nyligt flyttet til kommunen med sit top-tunede blå sportsfly.

Kalle Bjørn flyver rundt i kommunen som reporter-elev
To fly er landet på Solskinspladsen i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

To fly er landet på Solskinspladsen i Kalundborg, et blåt og et rødt. Der er tale om første stop for reporter-eleven Kalle Bjørn, som skal rundt i hele kommunen og rapportere om oplevelser for børn og barnlige sjæle.

Kalle Bjørn er for nyligt flyttet til kommunen med sit top-tunede blå sportsfly.

Kalle har fået lov at komme i praktik som reporter-elev i Kalundborg Kommune. Han vil gerne flyve rundt og rapportere om oplevelser for børn og barnlige sjæle. Kalle vil en gang imellem sende fotos og små historier han oplever rundt om i kommunen.

Kalle landede på Solskinspladsen for et par uger siden i forbindelse med et byrumsevent. Kalle er i gang med at undersøge, om der kommer flere børn forbi Solskinspladsen, hvis der er noget for børn at lege med. Og måske kommer der også flere voksne og sætter sig ned og får en snak, hvis der er mere at se på.

Kalle inviterer derfor alle børn ned og sige hej og prøve flyvemaskinerne.

Vi har mødt Kalle gennem bamse-kontaktbureauet Uniqa. For flyentusiaster nævner Kalle, at sportsflyene er bygget hos Inoplay og så har han fået dem malet og tunet hos Kalundborg Kommunens Nytteservice med pangfarver og fartstriber. Kalles blå fly har endda fået monteret reflekser til natflyvning.

Kalle flyver videre mod en ny destination mandag eller tirsdag. Han har nemlig hørt, at der er kommet en ny legeplads i kommunen, som han gerne vil prøve.

Kalle lover at skrive, når han er kommet frem, så alle børn kan komme med og prøve legepladsen.

Del