Kald det bare strategi.

Læserbrev: Kald det bare strategi

I Vores kommune har man snakket i årevis om at vi skal blive bedre til at fastholde herboende og tiltrække flere tilflyttere til vores kommune. Hvad gør man så? 

Til kommunalbestyrelsensmøde den 26/5 har kommunalbestyrelsen stemt for bosætningsstrategi 2021, på nær SF, EL og 3 medlemmer fra S. 

Da jeg så bosætningsstrategibilag som er vedlagt sagspunktet tænkte jeg straks “Det kan umuligt være det endelige dokument. Det håber jeg i hvertfald ikke det er. Og hvis det er det, så håber jeg at kommunalbestyrelsen forkaster den og beder om nyt”. Men desværre blev den vedtaget. 

Dokumentet som bliver kaldt “Bosætningsstrategi” er tom for alt strategielementer. Der er ikke tænkt en eneste tanke om visionen, mission eller mål. Det hele handler nærmest om hvad Kalundborg som kommune er god til og ikke hvilken retning man skal arbejde for at nå de langsigtede mål. Der er heller ikke en rød tråd der binder hele strategien sammen. Det kan simpelthen ikke bruges som strategi for det videre arbejde med bosætning. 

Det dokument burde  efter min mening slet ikke være sendt til kommunalbestyrelsen og slet ikke i offentligheden. For mig er det mere et reflektionsdokument. 

Det er en ommer. 

Dokumentet kan ses her: https://polweb.nethotel.dk/Produkt/PolWeb/Sog/ShowFile.asp?p=kalundborg07&ID=269966

Jonas Ghiyati, SF - Kalundborg

Del