'Kærligheden brænder' - på Solskinspladsen

Lørdagens koncert bliver den første i en lang række af gratis koncerter hen over sommeren flere forskellige steder i byen.

'Kærligheden brænder'  - på Solskinspladsen
Fede Finn & Funny Boyz underholder på Solskinspladsen på lørdag d. 15. april kl. 13.15

Af Jens Nielsen

Handelsstandsforeningen Vores Kalundborg inviterer til gratis koncert med Fede Finn & Funny Boyz nu på lørdag d. 15. april kl. 13.15. Koncerten er den første i en lang række hen over sommeren.

Vores Kalundborg inviterer på gratis koncert med Fede Finn og Funny Boyz nu på lørdag. Koncerten, som varer en lille time, afholdes på Solskinspladsen i Kalundborg fra kl. 13.15 og arrangørerne lover "syng med garanti".

Det bliver et show sprængfyldt med et festfyrværkeri af mange hits som bandet har lavet gennem tiderne og selvfølgelig nye sange. Der bliver bl.a. et genhør med Kærligheden brænder, Volvo B18-210, Du må godt få lov og Hansiboy.

Fede Finn kommer i stærkeste trio opstilling Fede Finn (Lennart Johannesen), Judy Glosted og Torben Eilersen.  

Så mød op på Solskinspladsen på lørdag til en lille time for fuld damp med sprøde guitarer og store stemmer - mens du hygger med lørdags indkøbene i byens butikker

Den første koncert i en lang række

Lørdagens koncert bliver den første i en lang række af koncerter hen over sommeren flere forskellige steder i byen.

Den 10. juni spiller Sussi og Drengene (Trio) kl. 13.15-14.00 i Havneparken. 29. juli er det Frank Clifford der står på scenen kl. 13.15-14.00 i Kistrup Gaard.

Den 5. august er Bassim klar kl. 13.15 ved springvandet ud for La Viva. Kalles World tour underholder i Havneparken d. 2. september kl. 13.15-14.00 og endelig står Anne David på scenen på Nytorv d. 30. september kl. 13.15.

Så der bliver masser af underholdning hen over sommeren, arrangeret af Vores Kalundborg.

Del