Kærby Gårdbutik Inviterer til loppemarked

”Alle interesserede er velkomne til at komme med deres loppeguld, det er helt gratis at deltage. Der er god plads så tag børn, svigermødre og naboen med til et godt kup,” fortæller Jacob Stavnskær.

Kærby Gårdbutik Inviterer til loppemarked
Jacob Stavnskær inviterer til loppemarked i Kærby Gårdbutik på søndag. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kærby Gårdbutik inviterer alle interesserede til loppemarked søndag d. 11. juni fra kl. 10-15 hvor der også er mulighed for at købe en Duroc grillpølse og der er skarpe priser på nyopgravede kartofler.

Jacob Stavnskær, indehaver af Kærby Gårdbutik på Kærbyvej 13 i Kærby, inviterer til loppemarked nu på søndag d. 11. juni.

Loppemarkedet blev afholdt for første gang sidste år og det blev en stor succes med mange besøgende, så derfor bliver loppemarkedet gentaget igen i år.

”Alle interesserede er velkomne til at komme med deres loppeguld, det er helt gratis at deltage og skulle vejret blive mere vådt end tørt rykker vi det indenfor, der er god plads så tag børn, svigermødre og naboen med til et godt kup,” fortæller Jacob Stavnskær.

Gårdbutikken er fyldt med nyheder og Jacob har lavet super skarpe priser på bl.a. nyopgravede kartofler.

Foruden gode loppefund og grøntsager fra gårdbutikken, er der mulighed for at købe en grillpølse fra Røsnæs Duroc og en tår at drikke, så kom forbi til en hyggelig eftermiddag, opfordrer Jacob Stavnskær.

Hvis du ønsker din egen stand, så kom i god tid og stil op, så alle er klar til kl 10.00, og husk selv at medtage bord/bod/stand, , opfordrer Jacob Stavnskær.

Del