Kæmpe bierfest i Kalundborghallen

Kalundborghallen fyldes med langborde, der er fadøl i 1 liters krus og bandet fylder hallen med den stemning Oktoberfester er kendt for – syng med, dans eller stå på bænkene.

Kæmpe bierfest i Kalundborghallen
Billetsalget er allerede godt i gang til bierfesten i Kalundborghallen d. 16. marts. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Der bliver fadøl, schnitzler og Heidi’er i lange baner når der inviteres til ’Bierfest' i Kalundborghallen lørdag d. 16. marts.

Der er øl i literkrus, wienerschnitzel, Heidi’er med lange fletninger og dybe kavalergange og mænd i lederhosen, når PSE Musicon inviterer til en ægte bierfest i Kalundborg ’Stathalle’ i stil med de kendte oktoberfester.

Kalundborghallen fyldes med langborde, der er fadøl i 1 liters krus og bandet fylder hallen med den stemning Oktoberfester er kendt for – syng med, dans eller stå på bænkene.

Det er Roskildefirmaet PSE Musicon som står bag bierfest arrangementet, det er samme firma som sidste år arrangerede streetfood festival og marked i Kalundborg Havnepark.

”Vi kommer med et helt færdigt koncept hvor hallen bliver flot pyntet op. Det er et koncept vi prøvede af sidste år i Roskilde med stor succes så vi håber da også på, at det bliver en succes i Kalundborg, vi fornemmer allerede en stor interesse og billetsalget er godt i gang,” fortæller Peter Olsen, indehaver af PSE Musicon.

Gæsterne til bierfesten kan selv vælge om arrangementet skal være med mad (wienerschnitzel) eller uden. Der vil i løbet af aftenen også være mulighed for at købe pølser og udover øl serverer der også cocktails, champagne, vin, sodavand og kaffe (også Irish).

Søger lokale foreninger til at hjælpe

PSE Musicon vil gerne støtte op lokalt, derfor er det også Kalundborghallernes Restaurant som står for maden og det bliver lokale foreninger som skal stå for baren.

I den forbindelse søger PSE Musicon lige nu efter lokale foreninger som vil hjælpe til bierfesten og på den måde tjene penge til klubkassen.

Interesserede foreninger kan henvende sig til PSE Musicon på info@pse-musicon.dk

Læs mere om bierfesten i Kalundborghallen og billetsalg - KLIK HER

Del