Jysk humor af den bedste slags

Denne aften vil han blandt andet byde på gensyn med mange af sine tidligere karakterer, genhør med sjove monologer og optræde med indslag og historier.

Jysk humor af den bedste slags
Carsten Knudsen, der er kendt fra De Nattergale og The Julekalender, indtager Snertinge Biblioteksinfo med sit musikalske foredrag.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Oplev jysk humor af den bedste slags, når Carsten Knudsen kommer til Snertinge og underholder med sit musikalske foredrag.

Carsten Knudsen, der er kendt fra De Nattergale og The Julekalender, indtager Snertinge Biblioteksinfo med sit musikalske foredrag – og arrangørerne bag tør godt love, at det bliver sjovt. Carsten Knudsen tager publikum på en morsom rundrejse i sin mangeårige karriere. Denne aften vil han blandt andet byde på gensyn med mange af sine tidligere karakterer, genhør med sjove monologer og optræde med indslag og historier, der tæller både vilde flamencoer, mavedans, blues, jazz og folk.

Udover sit talent for at ramme publikums lattermuskler, kan Carsten Knudsen med rette også kalde sig royal ukulele-leverandør, da han har spillet på ukulele for Hendes Majestæt Dronning Margrethe flere gange. Carsten Knudsens hovedinstrumentet er dog guitaren, men der er også risiko for, at han tager både et 32 mm wavin-rør og sin mors salmecykel med sig på scenen. Med andre ord, er Carsten Knudsen lidt af en multikunstner med mange talenter.

I 1991 gik kultfænomenet The Julekalender sin sejrsgang rundt i de danske hjem. Carsten Knudsen spillede Gertrud Sand, og The Julekalender hittede stort med den noget anderledes julesang ”It’s hard to be a nissemand”. Allerede i 80’erne blev trioen De Nattergale i øvrigt landskendt med sangen ”Uha, da-da” og andre hit.

Det musikalske foredrag foregår den 19. marts kl. 19 – 21 i Snertinge Biblioteksinfo og foregår i samarbejde med Snertinge Biblioteksgruppe. I pausen vil der blive serveret kaffe, the og lidt godt til ganen.

Læs mere på www.kalundborgbib.dk under ’Det sker’ og køb billet. Bemærk venligst, at købte billetter kun refunderes, såfremt arrangementet aflyses.

Del