Jyderup-profil i jobskifte til sparekasse i Kalundborg

Jyderup-profil i jobskifte til sparekasse i Kalundborg
Privatfoto

Jens Varling er ansat i ny stilling som souschef for Dragsholm Sparekasse i Kalundborg, oplyser pengeinstituttet i en pressemeddelelse. 

Efter 15 år som lokal bankchef i Jyderup, først i Danske Bank og siden i Sparekassen Sjælland-Fyn, har Jens Varling sagt ja til en ny stilling som souschef hos Dragsholm Sparekasse i Kalundborg.

- Jeg glæder mig til de nye opgaver. Dragsholm Sparekasse står for nogle værdier, som jeg kan se mig selv i. Det handler om lokal forankring, nærhed og relationer. Tiden i Jyderup har vist mig, hvor meget der kan skabes gennem lokalt engagement, siger Jens Varling, som med sin kone og to børn har boet i byen siden 2018.

Ny stilling i Sparekassen

Hos Dragsholm Sparekasse tiltræder han en nyoprettet stilling som souschef for afdelingen i Kalundborg.

- At få Jens ombord ser vi som et scoop, siger afdelingsdirektør Thomas Levy Nielsen. Ud over at være en dygtig og respekteret bankmand kender vi Jens som en dedikeret person, der går helhjertet ind i de ting, han involverer sig i. Han bliver et stærkt kort for vores team og vores kunder her i afdelingen. I forvejen står vi stærkt i Kalundborg, og vi ser frem til yderligere at styrke vores fremgang i Jyderup-området. Vores erhvervsrådgiver Kim Krog er jo også et meget kendt ansigt i Jyderup.

Del