Juvi for de unge klar med endnu en sæson

Hvis du er unge og går i mindst 6. klasse, er vild med musik, forskellige spil og gode stunder med kammerater, så er det afsted til Juvi Klubben

Juvi for de unge klar med endnu en sæson

Af Jens Nielsen

Juvi Klubben Bredgade i Kalundborg åbner for sin sæson nr. 70 på mandag d. 2. oktober hvor unge fra 6. Klasse og op bydes indenfor.

Hvis du er unge og går i mindst 6. klasse, er vild med musik, forskellige spil og gode stunder med kammerater, så er det afsted til Juvi Klubben i Bredgade 26 i Kalundborg nu på mandag d. 2. oktober hvor dørene bliver slået op til sæson nr. 70. Det foregår fra kl. 18 til 21 og der er gratis adgang.

”Det bliver en helt almindelig klubaften med forskellige spil som bordtennis, billard, skak, fodboldspil, og så har vi købt et bob bord for det er ved at blive in igen, et spil som ikke ret af de mange kender mere. Derudover er der musik i diskoteket, musik som de unge selv vælger fra deres telefon og så er scenen fri denne aften, dvs., at vil man optræde med et eller andet, så er muligheden der,” fortæller Juvi Klubbens mangeårige leder, Richard Poulsen.

Del