Jung, Jesus og Jacob kom ham til undsætning

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 23. september kommer Finn Nørbygaard forbi Vinde Helsinge Forsamlingshus for at holde foredrag.

LIV i forsamlingshusene inviterer til foredrag og fællesspisningen med Finn Nørbygaard i Vinde Helsinge Forsamlingshus. Finn Nørbygaard kommer forbi, og fortæller om sit turbulente liv og mange erfaringer. Et liv, der på godt og ondt har sat sine spor og formet Nørbygaards 12 livsveje til større tilfredshed med livet.  

Man bliver inviteret med helt ind hvor det kan gøre ondt, og hvor man oftest finder de dyreste lærepenge. Fra den spæde begyndelse hos plejefamilien, der misrøgtede ham, til opvæksten i Esbjerg. Fra det hårde arbejde på landevejen og de skråbrædder med makkeren Jacob Haugaard, til mødet med storsvindleren Stein Bagger. Man kommer med hele vejen rundt. 

Aftens fællesspisning begynder kl. 18 og kl. 19 går Finn Nørbygaard i gang med at dele ud af sine erfaringer, erindringer og sin fortælling. I løbet af aftens sætter han sine oplevelser i perspektiv, og fortæller, hvordan Jung, Jesus og Jacob kom ham til undsætning. Ved deres og sin egen hjælp fandt Nørbygaard frem til de 12 veje til et godt liv. Finn Nørbygaards foredrag har rod i biografien ”Mine 12 veje til liv”.    

Bestil billetter senest den 19. september. Bestillingen sker via www.kalundborglif.dk , hvor der kan købes elektroniske billetter. Under arrangementet kan der tilkøbes øl, vin og vand i baren.   

Man kan læse mere om Vinde Helsinge Forsamlingshus her: https://vhforsamlingshus.dk/

Del