Juletræsvandaler fanget på videoovervågning

Juletræsvandaler fanget på videoovervågning
Endnu engang er flere juletræer sparket omkuld i Kordilgade. Vandalerne er fanget på videoovervågning. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Flere af de juletræer som er opstillet i Kordilgade ved byens forretninger, er blevet sparket omkuld natten til søndag. Hærværksmændene er fanget på videoovervågning.

Mange af de byens forretninger har pyntet flot op til jul for at skabe julestemning i gågaden, bl.a. er der stillet en lang række juletræer op foran mange af forretningerne, men desværre kniber det med, at de kan få lov at stå i fred.

For otte dage siden blev flere af juletræerne stjålet og natten til søndag er fire juletræer sparket omkuld i en hærværksaktion. Det er juletræerne ud for Skoringen, Kalundborg Vinhus, Thumbs Up og Centrum Garn.

-Hærværksmændene, fire unge fulde mænd, er fanget på videoovervågning, hvor det tydeligt ses hvordan de helt bevist sparker de fire juletræer omkuld, fortæller citychef Svend-Erik Kristensen fra Vores Kalundborg, og fortsætter, -Episoden første gang er meldt til politiet som har meddelt, at de henlægger sagen, men denne gang er der klare beviser fra videoovervågningen, så jeg håber de denne gang tager sagen seriøst, det er dybt frustrerende, at man ikke kan have tingene i fred.

Juletræerne koster bare 200 kr. stykket, men butiksejerne er ærgerlige over hærværket, især i disse tider hvor mange forretninger har det svært og Vores Kalundborg nu endelig har fået stablet en flot jul sammen.

Del