Juletræstænding og julehjælp i Meny

Fredag den 25. november kl. 17 -19 er der julehygge ved Meny i Kalundborg, hvor julemanden kommer og tænder juletræet sammen med sin familie.

Juletræstænding og julehjælp i Meny
Meny Kalundborg afholder juletræstænding fredag den 25. november. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Meny Kalundborg afholder juletræstænding fredag den 25. november, hvor julemanden, sammen med sin familie bestående af julemor og de to nisser Kogle og Lillelys, bidrager til den søde julestemning.

Fredag den 25. november kl. 17 -19 er der julehygge ved Meny i Kalundborg, hvor julemanden kommer og tænder juletræet sammen med sin familie. Derudover uddeler Meny gratis godteposer til alle børn, der kommer til juletræstændingen.

Julen giver plads til det gode formål

Mange familier er økonomisk trængte, og i den søde juletid, hvor der skal bruges lidt ekstra, gør de stigende energipriser og inflation det ikke lettere for de mennesker, der i forvejen har det sværest.

Derfor mener købmand Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen, at den nuværende situation giver anledning til ekstra brug for hygge og julestemning. Det vil de gerne være med til at sørge for.

”Kunderne har denne dag mulighed for, at støtte med et tilskud til julehjælp ved køb af julehjerter, gløgg og æbleskiver. Det er Kalundborg Broderlaug der samler ind og Meny Kalundborg fordobler det indsamlede beløb (dog max kr. 25.000,- i samarbejde med KFI),” fortæller Peter Egebæk.

Uddeles sammen med flere velgørenhedsorganisationer

Det samlede bidrag uddeles i form af fødevarer af kr. 500,- til mindst 50 nødstedte familier, som udvælges i samarbejde med bl.a. Homestart, Kalundborg Krisecenter med flere velgørenhedsorganisationer.

Kalundborg Broderlaug vil være til stede ved Meny, hvor der foran indgangen bages hjemmebagte æbleskiver, ligesom der serveres gløgg fredag den 25. november kl. 12-18 samt lørdag den 26. november kl. 12-16.

Del