Juletræstænding gennemføres – men tag hensyn

Juletræstænding gennemføres – men tag hensyn På søndag tænder selveste julemanden det store juletræ på Klostertorvet i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Julemanden og hans følge indtager Kalundborg søndag d. 28. november hvor det store juletræ på Klostertorvet skal tændes og byens forretninger har åbent med masser af gode tilbud. Vores Kalundborg opfordrer til, at alle tager hensyn i forhold til coronasituationen.

En af de begivenheder som hvert år samler rigtigt mange mennesker er juletræstændingen på Klostertorvet i Kalundborg.

Og sådan bliver det helt sikkert også i år, når julemanden med sit følge, på søndag d. 28. november, bevæger sig gennem byen inden han tænder det store juletræ på Klostertorvet.

”Vi gennemfører vores julearrangement på søndag, men vi vil gerne opfordre gæsterne til, at tage deres forholdsregler, gå sammen i små grupper, holde afstand, bruge mundbind hvis man har behov for det, og så er det er børnearrangement og det er mellem børn og unge at smitten breder sig, så vær søde ved hinanden, og følg de anvisninger som politihjemmeværnet kommer med” siger citychef Svend-Erik Kristensen fra Vores Kalundborg.

Optoget med julemanden starter fra Kvickly kl. 17 og bevæger sig så gennem Kordilgade mod Klostertorvet. Undervejs tændes den flotte nye julebelysning i gågaden og fremme på Klostertorvet bliver det store juletræ tændt mens julemanden deler karameller ud til børnene.

Forrest i optoget går en nissegarde og med i optoget er de uniformerede korps, som stiller med omkring 80 personer.

På Klostertorvet vil der også være sang af kor fra Musiks Skole.

Byens forretninger har åbent fra kl. 15-18, enkelte butikker kan have længere åbent

Del