Juletræsfest for Gørlevs yngste

Efter to år med aflysninger pga. COVID-19 var det endelig tid til igen at samles til juletræsfest.

Juletræsfest for Gørlevs yngste
Juletræsfest for Hobittens dagplejere med børn, søskende, forældre og bedsteforældre i Gørlev-Hallen. Privatfotos.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Efter to år med aflysninger pga. COVID-19 var det endelig tid til igen at samle Hobittens dagplejere med børn, søskende, forældre og bedsteforældre i Gørlev-Hallen til den store juletræsfest.

“Det var et dejligt gensyn med familierne, og vi ved hvor meget vores juletræsfest betyder for dagplejebørnene. Hele festen er lagt an på børnenes præmisser, og de nyder bare at lege og julehygge i stor stil,” siger Hobittens leder, Berit Westi.

Dans og leg

Der var naturligvis dans om juletræet med gamle og nye julesange, som traditionen tro blev varetaget af Musisk Skole.

Christian er utrolig dygtig til at få børn og voksne til at lege og synge sammen i både de gode gamle og også nogle nye sanglege,” fortæller Berit Westi.

Julemanden kiggede forbi

Julemanden kom naturligvis også forbi, og hyggede og legede med børnene, inden det blev tid til at uddele godteposer, som var skænket af byens handlende.

Årets lotteri blev kæmpestort, for vi havde gevinster, som vi ikke fik brugt sidste år, og igen i år har byens handlende og erhvervsliv givet os så mange flotte præmier, så vi skylder dem en stor tak,” slutter Hobittens dagplejepædagog, Linda Jensen, af med at fortælle.

Del