Juletræet bliver tændt ved Meny

Fredag den 26. november er der julehygge foran Meny i Kalundborg.

Juletræet bliver tændt ved Meny Der er mulighed for at høre julehistorie, og få taget et billede sammen med julemanden i Meny. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 26. november fra kl. 15 er der julehygge foran Meny i Kalundborg, hvor bl.a. det store juletræ bliver tændt af julemanden og hele nissefamilien, når mørket falder på.

Julemanden, hans to nisser Lille Lys og Kogle - og selvfølgelig julemor kommer og hjælper til i Meny Kalundborg, når lyset på det store flotte juletræ, foran supermarkedet, skal tændes. Det skal det fredag den 26. november kl. 17, når købmand Peter Egebæk har budt officielt velkommen.

”Allerede fra klokken 15 er der gløgg og æbleskiver til alle, ligesom der også er rosiner og karameller til børnene,” fortæller Peter Egebæk.

Der er ydermere fødselsdag i nissefamilien, da Lillelys fylder 103 år, og derfor deler han  nisselagkage med alle de børn, der har lyst fredag eftermiddag.

 Mød julemanden alle fredage i december

Men faktisk kan man møde julemanden alle fredage i december fra kl. 15-18. Når han besøger Meny disse fredage i december, deler han godter ud, ligesom han vil sidde i sin stol og læse op af Peters Jul for alle interesserede.

”Så er der mulighed for at høre julehistorie, og få taget et billede sammen med julemanden. Man skal også huske, at man både før og efter juletræstændingen, kan komme og aflevere sin julesok til os, så den kan blive fyldt med julegodter igennem hele julemåneden,” slutter Peter Egebæk.

 Man kan aflevere sin julesok i kiosken i Meny Kalundborg fra fredag den 26. november kl. 15 og frem til søndag den 28. november kl. 21. Man skal huske at få et nr., når man afleverer sokken.

Del