Julen skal være rød, grøn og natur

julehygge med kogler, dekorationer, friske buketter i efterårets farver og ikke mindst et stort udvalg i Maileg

Julen skal være rød, grøn og natur Lynghuset i Gørlev er klar til julen. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Lynghuset i Gørlev er klar til julen, butikken er pyntet og der er mange julevarer på hylderne.

Blomsterforretningen Lynghuset på Algade i Gørlev har lige nu masser af julehygge med kogler, dekorationer, friske buketter i efterårets farver og ikke mindst et stort udvalg i Maileg.

”Julen er rød, grøn og så natur som det plejer her hos mig, men også sølv og lidt over i det blå, det er in i år,” fortæller Charlotte Hansen, indehaver af Lynghuset.

Maileg er et brand fyldt med charmerende dansk designet legetøj, og det bliver kun større år for år, og hos Lynghuset er udvalget meget stort.

Ud over blomster og dekorationer er der også mulighed for at bestille gavekurve i alle prisklasser, her har Lynghuset både vin og en række slik- og chokoladeprodukter.

”Vi har bl.a. varer fra Likørhaven som er snaps og likør, Lakridseriet og Karamelkompagniet,” fortæller Charlotte Hansen.

Lynghuset er ikke længere medlem af Interflora og mange kunder tror derfor ikke at Lynghuset leverer varer ud længere, men det er forkert.

”Man kan stadigvæk bestille blomster og man kan stadigvæk få varerne leveret fuldstændig som vi altid har gjort,” siger Charlotte Hansen.

Del