Julen kom til Raklev

Fredag i sidste uge blev Raklev Børnehave ramt af en dejlig, stemningsfyldt julestemning.

Julen kom til Raklev
Raklevs engagerede personale havde gjort sig umage med at skabe rammerne, som bedsteforældre, oldeforældre, mostre, onkler mv. fyldte ud. Privatfotos.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Fredag i sidste uge blev Raklev Børnehave ramt af en dejlig, stemningsfyldt julestemning. Rundt omkring i alle rum og kroge summede det af livlig snak, aktivitet, hygge, sang og hjerteligt samvær.

Raklevs engagerede personale havde gjort sig umage med at skabe rammerne, som bedsteforældre, oldeforældre, mostre, onkler mv. fyldte ud. Der var værksteder, hvor man kunne lave juledekorationer, trille havregrynskugler, lave juleguirlander og andet julepynt. Gæsterne havde medbragt kage og frugtfade, imens afdelingsleder Henrik Hoppe gik rundt og motiverede fælles julesang med de melodier, børnene har lært i løbet af november/december.

Julen begynder tidligt i en børnehave, fortæller han. ”Ud over dette arrangement, inviterer vi også forældrene til forskellig julehygge. Noget handler om sang og æbleskiver, mens andet foregår udenfor midt i vores naturområde, og så er der jo også Lucia-aften for de ældste og deres forældre. Derudover er der dagligdagens herlige juleaktiviteter med børnene, hvor vi markerer den søde ventetid, lærer om julen og bliver klar til selve juleaften. Men med den overvældende og positive opbakning, vi oplevede fredag var det som om: Julen kom til Raklev.”

Del