Julemusik med gløgg og æbleskiver

Simones smukke, klare og sikre stemme vil igen i år lade publikum synke tilbage i sædet og nyde en juleoplevelse i topklasse.

Julemusik med gløgg og æbleskiver

Af Jens Nielsen

Fuglede Forsamlingshus inviterer alle interesserede til en hyggelig aften hvor julen fejres med musik, gløgg og æbleskiver.

Tirsdag den 5. december 2023 kl. 19:30-21:00 fejre Fuglede Forsamlingshus julen med julemusik, gløgg og æbleskiver – og du er inviteret med. Så kom og vær med, når julefreden sænker sig.

Fuglede Forsamlingshus garanter julestemning når Simone – akkompagneret af sin pianist – varmer forsamlingshuset op med de smukkeste julegange. Simones smukke, klare og sikre stemme vil igen i år lade publikum synke tilbage i sædet og nyde en juleoplevelse i topklasse.

Simone, er en dansk sangerinde der bl.a. er kendt fra Scenen er din. Hun deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2010, 2013 og 2016.

I 2004 vandt Simone TV 2-programmet Scenen er din i kategorien "Junior-sang". Hun sang Christina Aguileras "Come On Over" i den indledende runde og "Vindens farver" fra Disney-filmen Pocahontas i både semifinalen og finalen. 

Lyder det som et arrangement du godt kunne tænke dig at deltage i, så skal billetterne købes via forsamlingshusets hjemmeside på følgende link fugledeforsamlingshus.dk/.oginkluderejulemusikmedSimonesamtgløggogæbleskiver.

Arrangementet sker i samarbejde med Fuglede Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene. Du kan læse mere om forsamlingshuset her: fugledeforsamlingshus.dk/. Derudover kan du læsemere om projektet Liv i Forsamlingshusene på www.kalundborglif.dk.

Del