Julemarked på Stejlhøjhus

Stejlhøjhus byder indenfor til julemarked lørdag den 20. november.

Julemarked på Stejlhøjhus Lørdag den 20. november er der atter julemarked på Stejlhøjhus. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 20. november er der atter julemarked på Stejlhøjhus, hvor man kan kigge forbi og nyde lidt julestemning.

Stejlhøjhus, Bo og Aktivitet byder indenfor til julemarked lørdag den 20. november. Her kan man købe fine hjemmelavede julegaver i god tid fra centrets forskellige værksteder

Julemanden læser juleeventyr

Man kan bl.a. finde smuk keramik, glas, unika julepynt, diverse ting fra sy-værkstedet og væveriet, ligesom man kan købe pyntegrønt, juledekorationer, adventskranse og julebageri. Derudover kommer selveste julemanden også, han går rundt på markedet, men læser også juleeventyr for børn og andre barnlige sjæle.

”Julemanden vil være på julemarkedet, og han vil læse juleeventyr op ved 11 og 13 tiden for dem, der har lyst, og hvis sulten melder sig, kan man også købe æbleskiver og gløgg  samt brændte mandler,” fortæller Karina Boye fra Stejlhøjhus, og fortsætter: ”Vi håber, at det kommer til at foregå, som det plejer, men vi håber selvfølgelig, at folk vil tage hensyn, og blive væk, hvis man har symptomer i forhold til COVID-19, da vi har mange sårbare personer her.”

Karina Boye fortæller, at alle er i fuld gang med at kreere til det store julemarked: ”Vi er i gang på alle værkstederne, både gartneriet, keramik- og glasværkstedet, væveriet og sy-værksted, ligesom dagscenter, der også arbejder på højtryk med deres kunsthåndværker. Derudover kommer vores samarbejdspartner CSU, de kommer bl.a. med marmelade og forskellige kunsthåndværkting. Det hele kommer til at foregå både ude og inde, som det plejer. Hvad der er nyt i år er, at vi også har åbent i vores butik ’Tusindfryd’, som vi åbnede under Corona, butikken sælger alle ting fra værkstederne, og ligger lige ved siden af gartnertiet. Der er åbent hver dag fra 10-14 i hverdagene, onsdag dog kun til kl.12,” fortæller hun.

Det populære julemarked har åbent lørdag den 20. november fra kl. 10 – 15 adressen er Elise Sørensens Vej 2 i Kalundborg – det der tidligere hed Stejlhøj. Alle er velkomne, og der er gratis parkering og indgang.

Del