Julemarked i gårdbutikken

Der blev serveret kaffe, gløgg og æbleskiver i lange baner.

Julemarked i gårdbutikken Kærby Gårdbutik inviterede 2. søndag i advent til et hyggeligt julemarked. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kærby Gårdbutik inviterede 2. søndag i advent til et hyggeligt julemarked, hvor der bl.a. bliver serveret gløgg og æbleskiver i den hyggelige gårdbutik.

I gårdbutikken sælges der juledekorationer og pyntegran, frilands ænder og gæs, julemedister fra Røsnæs Duroc, fine gavekurve og gavekort samt juletræer og meget mere.

Der blev serveret kaffe, gløgg og æbleskiver i lange baner, og den store lade, hvor der var sat borde og stole op, emmede af god stemning. Udenfor stod en fint pyntet hestevogn med to heste, hvor man kunne købe sig en tur rundt i nabolaget.

Ydermere var julemanden på besøg, og både små og store var heldige at få en karamel, hvis man ellers ville hilse på manden i det røde tøj med det store hvide skæg.

Jacob Stavnskær, der er ejer af Kærby Gårdbutik, fortalte, at det var meningen, at der skulle have været telt sat op, men de fik det til at passe, så julemarkedet kunne være i laden indenfor i stedet, hvor der var god varme. Gæsterne kunne dermed gå rundt uden at fryse, når de kiggede på de mange fine ting, eller spiste en æbleskive eller to.

Julemarked har åbent frem til kl. 17 søndag.

Del