Julekoncert med populær duo

Julekoncert med populær duo Den populære duo Jane & Shane optræder i Juvi klubben i Kalundborg med deres julekoncert d. 24. november.

Af Jens Nielsen

Den populære duo Jane & Shane optræder i Juvi klubben i Kalundborg med deres julekoncert, en koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

I rækken af koncerter i Juvi klubben for det voksne publikum, er der tradition for at programmet også indeholder en julekoncert, og sådan er det selvfølgelig også i år.

Den populære duo Jane & Shane gæster Juvi klubben i Bredgade, onsdag d. 24. november kl. 19, men en hjertevarm julekoncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil.

Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.

Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark.
Jane & Shane har meget at byde på og deres koncerter er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Billetsalget er godt i gang og der kan købes billetter hos Alle Salonen på Nørre Allé og hos Alfaoptik i Kordilgade. I billetprisen er inkluderet tre stykker smørrebrød.

Jane & Shane ved et tidligere besøg i Juvi klubben. Video: Jens Nielsen

Del