Jul på Restaurant Gisseløre

Inden juledagene, fejrer man også den søde juletid på Restaurant Gisseløre med julefrokoster.

Jul på Restaurant Gisseløre
Igen viser kalenderen, at tiden nærmer sig, hvor julefrokosterne sætter ind, og inden man ved af det, er det jul. Her restaurantchef på Restaurant Gisseløre, Simon Wittrock.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Igen viser kalenderen, at tiden nærmer sig, hvor julefrokosterne sætter ind, og inden man ved af det, er det jul. Danskerne sidder indenfor med stearinlys og god julemad alt imens de kigger på det smukke grønne juletræ med lysene, der funkler. Men inden juledagene, fejrer man også den søde juletid på Restaurant Gisseløre med julefrokoster.

Julen er uden tvivl en meget populær højtid i Danmark, og det er også i julen, at familie og venner samles omkring bordet med den gode julemad – og det kan man altså også på Restaurant Gisseløre, hvor de står klar med en lækker julemenu i form af a la carte.

“Vi kan tilbyde julefrokostmenu fra den 15. november og frem til den 22. december. Men vi har ikke a la carte i år, men derimod fire serveringer ved bordet. Det er mere intimt og hyggeligt. C´Vi har selvfølgelig fortsat de store åbne buffetter i forbindelse med selskaber for minimum 15 personer, men det er jo så i lukket regi. Man kan dog også sagtens komme to personer uden reservation til la la carte julemenu,” fortæller restaurantchef på Restaurant Gisseløre, Simon Wittrock.

Traditionel julemad lavet fra bunden

På Restaurant Gisseløre serverer de bl.a. sild, rødspætte, gravet laks, ost, ris a la mande og mange flere lækkerier, hvor de laver det meste fra bunden.

”Vi laver maden fra bunden, og bruger lokale råvarer, i det omfang, at det lader sig gøre,” fortæller Simon Wittrock.

Der vil være åbent på restauranten onsdag til søndag frem til den 22. december for a la carte menu, og så kører restauranten også selskaber samt nytårsmenu ud af huset.

Nytårsmenu ud af huset

Konceptet med nytårsmenuen er det samme som sidste år, dog med en anden menu. Nytårsmenuen er sammensat således, at der bliver et minimum af arbejde og opvask, og man dermed kan nyde aftenen sammen med sine gæster.

”Konceptet er det samme som tidligere år. Vi forsøger at gøre det så let, som muligt, og alt er pakket, så det blot skal direkte ind i ovnen, ligesom det kommer med anvisning på, hvordan man skal gøre,” siger Simon Wittrock.

Man kan se både julemenu og nytårsmenu på restaurantens hjemmeside www.restaurant-gisseloere.dk Nytårsmenu skal bestilles senest den 28. december 2024 kl. 16. Der er intet minimumsantal, men der laves til et begrænset antal, og restauranten forbeholder sig retten til at melde udsolgt.

Første åbningsdag efter jul for Restaurant Gisseløre vil i øvrigt være i begyndelsen af marts 2025.

Del