Jul på Café Hangover

Nogle traditioner skal man ikke lave om på, og nogle retter skal man ikke røre ved.

Jul på Café Hangover
Hos Café Hangover sætter man en ære i, at lave alle retter fra bunden af friske råvarer. privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Nogle traditioner skal man ikke lave om på, og nogle retter skal man ikke røre ved. Sådan skriver ejerne bag Café Hangover på deres Facebookside i forbindelse med, at de fortæller om deres julemenu.

Hos Café Hangover sætter man en ære i, at lave alle retter fra bunden af friske råvarer, og således er forholder det sig også med deres julemenu. De har julefrokost i og ud af huset, og uanset, om man vælger at spise på Café Hangover eller hjemme, er julebordet lavet af friske råvarer, der er tilberedt helt fra bunden, nytårsmenuen ligeså. Den er dog kun ud af huset, men til gengæld med et minimum af forberedelse. Julemenu kan bestilles ned til 4 personer ud af huset, nytårsmenu ned til to personer.

”Man er også velkommen til at booke bord hos os, og det uanset om man er to eller mange. Er der tale om et stort selskab, får man hele selskabslokalet, ellers får man et bord i caféen, hvor der også sidder andre spisende julegæster rundt omkring ved bordene,” fortæller Jonas Bindesbøl-Winberg, der ejer Café Hangover sammen med sin lillebror. De overtog restauranten efter deres far, Flemming Bindesbøl, da han gik bort tidligere på året.

Der er ydermere åben julefrokost den 26.12. hvor man kan bestille bord til den traditionelle klassiske julefrokost med kæmpe julebord.

”Vi laver buffet på bordet, dvs. man får sin egen lille buffet på bordet i stedet for en stor i restauranten, hvor man deler med andre borde,” fortæller Jonas Bindesbøl-Winberg.

Klassisk hjemmelavet julemenu

Julemenuen på Café Hangover består bl.a. af hjemmemarineret Julesild og karrysild, æg & håndpillede rejer, fiskefilet med hjemmerørt remoulade, saftig flæskesteg med sprøde svær og selvfølgelig de klassiske frikadeller, som Flemming lavede dem. Derudover julens klassiker til dessert – risalamande med hjemmelavet kirsebærsauce.

Man kan læse mere om Café Hangover på deres Facebookside, og ønsker man at bestille bord, gøres det på tlf.nr. 24771066 eller via E-mail: mail@cafehangover.dk

Del