Jul i Raklev Brugs

Dagli’Brugsen i Raklev inviterer til juletræstænding for børn og voksne, hvor selveste julemanden vil tænde den fine juletræ.

Jul i Raklev Brugs
Julemanden kommer forbi Dagli’Brugsen i Raklev og tænder julelysene på juletræet. Arkivfoto: Ole Agerbæk.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 24. november inviterer Dagli’Brugsen i Raklev til juletræstænding for børn og voksne, hvor selveste julemanden vil tænde den fine juletræ.

Julemanden kommer forbi Dagli’Brugsen i Raklev og tænder julelysene på juletræet torsdag den 24. november kl. 17. Herefter inviterer personalet og lokaludvalget på gløgg, æbleskiver, saft og julehygge.

Tag julesokken med

Alle børnene opfordrer til at tage deres julesokker med, så Dagli’Brugsen kan låne den til at hænge op i december i håbet om, at julemanden kigger forbi og putter nogle julegodter i sokken til de søde børn.

”Vi vil meget gerne låne børnenes julesokker til at hænge op i forretningen, og så håber vi selvfølgelig, at julemanden kommer forbi og putter noget i sokkerne til børnene,” siger brugsuddeler, Jan Thylkjær.

Børnene kan hente deres julesokker igen fra den 22 .december. Juletræslyset vil i øvrigt være tændt fra skumringstid og i hele butikkens åbningstid. Derefter vil det være slukket for at spare på strømmen.

Del