Jubilæumsfest: ”Vi prøver noget nyt”

Til næste år kan foreningen fejre 15-års jubilæum med fest for det ’voksne’ publikum, det bliver torsdag d. 6. februar 2025 kl. 12.00 i Hvidebækhallen.

Jubilæumsfest: ”Vi prøver noget nyt”
Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner og Meny købmand Peter Egebæk med den platte som tilbydes til 15-års jubilæumsfesten til næste år. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Til februar 2025 kan de populære Seniorfester/Ældrefester fejre 15-års jubilæum. Det bliver med et stort underholdningsprogram og hvor der er lagt ekstra vægt på maden, og maden den skal Meny Kalundborg stå for.

Den årlige fest for det ældre publikum blev sparet væk af Kalundborg Kommune for efterhånden mange år siden. Men H.F. Vestsjællands Venner synes, at ældrefesten skulle fortsætte og med Niels-Erik Sørensen i spidsen blev den første ældrefest afviklet tilbage i 2010 i Kalundborghallen. Det blev en kæmpe succes og Ældrefesten, som siden er blevet til Seniorfesten, eksisterer stadigvæk, og det er stadigvæk Niels-Erik Sørensen som er i spidsen for H.F. Vestsjællands Venner.

Til næste år kan foreningen fejre 15-års jubilæum med fest for det ’voksne’ publikum, det bliver torsdag d. 6. februar 2025 kl. 12.00 i Hvidebækhallen.

”Der har været enighed i bestyrelsen om, at nu hvor der er 15-års jubilæum så skulle vi gøre det lidt anderledes, derfor er vi blevet enige om, at hvor gæsterne før har fået et stykke med sild og derefter to stykker smørrebrød og lidt ost, så bliver 15-års jubilæumsfesten med en platte som vi serverer for gæsterne og vi har lavet en aftale med Meny Kalundborg om, at de leverer maden og et flot stykke kringle til kaffen,” fortæller Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Jubilæumsplatten består af 2 slags sild med løg, kapers og æg. 2 små frikadeller med surt og rødkål. Hjemmelavet hønsesalat med bacon. 2 slags ost med druer og peberfrugt, hjemmebagt rugbrød og franskbrød.

”Som altid er vi glade for samarbejdet med H.F. Vestsjællands Venner og Niels-Erik, og det er med største ære vi får lov til at tilgå den her opgave og når det nu samtidig er 15-års jubilæum, er det også en særlig anledning for os til at markere det med et særligt sponsorat på 25.000 kr. Det gør vi som en tak for et godt samarbejde gennem mange år hvor vi har leveret varer til det bankospil som H.F. Vestsjællands Venner afvikler hver onsdag og så er det jo også en form for visitkort for os,” fortæller købmand Peter Egebæk, indehaver af Meny Kalundborg.

Stort underholdningsprogram

Niels-Erik Sørensen håber, at alle 700 billetter bliver solgt til 15-års jubilæumsfesten, sådan har det nemlig været de sidste mange år, og det skyldes ikke mindst underholdningen. Og den er der heller ikke sparet på til næste års Seniorfest.

Det bliver, som de sidste mange år, Butterflies som underholder under spisningen og som spiller op til dans, derefter bliver der garanteret latterkrampe når bugtaleren Peter Nørgaard går på scenen sammen hans dukke-venner der bliver til legender som Michael Bundesen fra Shu-Bi-Dua, John Mogensen og Flemming Bamse Jørgensen.

Stine og Martin er også på programmet, de har underholdt til Seniorfesten tidligere og er et stort ønske fra mange. Endelig bliver der underholdning af Richard Ragnvald og det er der en helt særlig grund til.

”Da kommunen lukkede festerne for 15 år siden da var Richard Ragnvald den solist til den allersidste pensionistfest og jeg kontaktede ham efterfølgende hvor han så hjalp mig med at finde de rigtige kunstnere til Seniorfesterne, derfor synes jeg det kunne være lidt sjovt, at det blev ham som skal underholde når vi nu har 15-års jubilæum,” fortæller Niels-Erik Sørensen

Billetterne til Seniorfesten 2025 sættes til salg den 1. november og interessen er allerede stor.

”Vi har faktisk allerede haft flere der har ringet og gerne vil reservere billetter, så vi håber opbakningen bliver lige så stor som tidligere,” siger Niels-Erik Sørensen.

Del