Jubilæumsfest var en succes

150-års jubilæet – eller 150pen Air, som arrangementet blev kaldt - blev blandt andet fejret med masser af musik.

Jubilæumsfest var en succes
Lørdag holdt Høng Gymnastik Forening jubilæumsfest i Høng.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk 

Høng Gymnastik Forening holdt i weekenden stor fest i Kultur og Bevægelsesparken i Høng, hvor de fejrer foreningens 150-års jubilæum.

150-års jubilæet – eller 150pen Air, som arrangementet blev kaldt - blev fejret med masser af musik, diverse drikke- og madboder samt fodboldkampe, bevægelse og musik for både de yngre og de ældre. Til festen spillede blandt andre Zididada, Bro og Back To Back.

”Den startede noget vådt, men vi kom godt igen. Hele børne-arrangementet, fodboldkampene og løb var meget vådt, men kunstnerne gjorde, hvad de kunne og gjorde det rigtig godt. Vi havde gjort alt, hvad vi kunne for at skabe en fest, men lige vejret kan vi desværre ikke bestemme over. Men vi sluttede heldigvis med meget bedre vejr, og det passede med, at da dørene åbnede lidt efter kl. 15, så blev det godt vejr, og der kom mange mennesker. Vi var omkring 2.500, så vi er tilfredse og meget glade. Det var også rigtig godt, at vejret blev godt, for vi sluttede aftenen af med festfyrværkeri, og det er altså lidt finere at se på i godt vejr,” fortæller Camilla Lander, Gymnastikformand samt Næstformand, Høng GF.

Der er pt. 1.153 medlemmer i Høng Gymnastikforening – unge og ældre.

Del