Mød Johnny Hansen til en musikalsk aften

Onsdag den 18. januar gæster forsangeren i Kandis, Johnny Hansen, Fuglede Forsamlingshus. Arrangementet er et samarbejde med Fuglede Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Mød Johnny Hansen til en musikalsk aften
Johnny Hansen, forsanger i Kandis, kommer til Fuglede Forsamlingshus, hvor han vil tage tilhørerne med på en musikalsk rejse, godt krydret med anekdoter og sjove fortællinger fra et langt turnéliv. Pressefoto

Af Merete Jensen, merete@tv-kalundborg.dk

Soloartisten og forsangeren i Kandis, Johnny Hansen, byder på en musikalsk aften i Fuglede Forsamlingshus, onsdag den 18. januar klokken 19.00 til 21.00.

Johnny Hansen har lavet et solidt aftryk i dansk musikkultur, og han vil i Fuglede Forsamlingshus tage tilhørerne med på en musikalsk rejse gennem nogle af de største hits fra karrieren som både soloartist og forsanger. Undervejs vil han krydre med enestående anekdoter fra et spændende scene- og turneliv.

Johnny Hansen har været en del af dansk showbizz i over 35 år, hvor han har optrådt over hele landet både som forsanger i Kandis og sammen med sin far, Bjørn Hansen, kendt fra Bjørn & Okay. Han har tillige sunget og spillet med et countryorkester og som soloartist.

Hvis man kunne tænke sig denne musikalske oplevelse, så kan billetterne købes via hjemmesiden www.fugledeforsamlingshus.dk eller på www.kalundborglif.dk. Prisen pr. billet er 295 kroner.

Aftenens musikalske oplevelse er kommet i stand i et samarbejde med Fuglede Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Del