Jobskifte: Slut med sorte fingre

Jobskifte: Slut med sorte fingre Tommy Christensen har nu haft nogle måneder til at vænne sig til tanken om, at der står værkfører på visitkortet i stedet for mekaniker. Foto: Jens Nielsen

Tekst og foto af Jens Nielsen

Tommy Christensen har skiftet jobbet som mekaniker ud med et job som værkfører hos Bin2Bil i Elmegade Kalundborg, og dermed er det slut med at få sorte fingre, næsten.

Tommy Christensen har nu haft nogle måneder til at vænne sig til tanken om, at der står værkfører på visitkortet i stedet for mekaniker, og det skifte har han ikke fortrudt.

Efter 16 år som mekaniker hos Bin2Bil i Holbæk ville Tommy Christensen gerne prøve noget andet, og fik job som mekaniker hos en anden bilforhandler i Kalundborg, så var der ikke så langt på arbejde, men nu er han tilbage hos Bin2Bil i Kalundborgafdelingen, nu som værkfører.

”Tom (Tom Frederiksen, indehaver af Bin2Bil) ringede og spurgte om ikke det var noget for mig da de manglede en ny værkfører i Kalundborg, og det sagde jeg ja til,” fortæller Tommy Christensen, og det har han ikke fortrudt.

”Her er nogle gode kollegaer, og så kender jeg jo alle dem i Holbækafdelingen hvis der er noget jeg skal spørge om, så jeg har ikke fortrudt at jeg sagde ja til de nye udfordringer,” fortæller Tommy Christensen.

Tommy Christensen er uddannet som mekaniker hos Brdr. Olsen med speciale i Volvo og Renault og med jobbet som værkfører er det næsten slut med sorte fingre.

”Nu bliver det kun lidt derhjemme at jeg får sorte fingre, min egen bil skal jo serviceres,” siger den nye værkfører hos Bin2Bil i Elmegade i Kalundborg.

Del