Jeg var ved at ryge ned af stolen

Jeg var ved at ryge ned af stolen

Læserbrev: Jeg var ved at ryge ned af stolen

Jeg var ved at ryge ned af stolen ved at læse dagens Ekstrablad. Heri citeres Henriette Ergemann for en række udtalelser som jeg finder totalt tåbelige, syge og  rendyrket sølvpapirshat/konspirationsteori.

Men jeg synes hun skal have en chance for at dementere disse, hvorfor jeg her citerer en lille del . Så kan læserne jo selv fælde dom over hende.

Sindssyge kælling (ja det skriver hun faktisk om Karen Hækkerup!)
På Facebook har Henriette Ergemann i forbindelse med coronavacciner skrevet, at daværende generalsekretær for Unicef Danmark, Karen Hækkerup, burde fængsles for mord på børn. Hun har desuden skrevet, at politikere har fået saltvand i stedet for vacciner og skulle være betalt for at udrulle vaccinerne.

Med venlig hilsen

Arne Kjær Christensen

Dådyrvænget 14, 4400 Kalundborg

 

Da Arne Kjær Christensen skriver, at Henriette Ergemann skal have en chance for at dementere sine udtalelser har TV-Kalundborg.dk forlagt læserbrevet for Henriette Ergemann, som har sendt nedenstående svar:

Det er ingen hemmelighed, at jeg har været meget kritisk over for Mette Frederiksens corona-håndtering.
Som mor og selvstændig var jeg dybt bekymret og frustreret over den måde, jeg følte, at Mette Frederiksen og hendes støtter kørte hen over befolkningen.
Nedlukning af skoler og fritidsliv, tvungen mundbind, testtyranni og vaccinepres rettet mod børn.
Tænk, at mine børn i skolen blev udstillet ved håndsoprækning, fordi de ikke var vaccinerede. Og tænk, at der var folk, som agiterede for tvangsvaccinering.
Det fik det til at løbe koldt ned ad ryggen på et frihedselskende menneske som mig.
Da jeg valgte at melde mig ind i Nye Borgerlige, skyldtes det, at partiet turde at sige fra over for regeringens overforsigtighedsprincip.
Men min corona-kritik betyder ikke, at jeg er konspirationsteoretiker, som nogle har kaldt mig, efter at medierne de seneste dage har gravet nogle meget uhensigtsmæssige kommentarer frem, som jeg for år tilbage skrev på sociale medier.
Der er indberettet mange formodede bivirkninger fra folk, og de fortjener at blive hørt.
Men nej, jeg tror ikke, at befolkningen med vaccinen har fået skudt 5G-chips ind i armen.
Jeg var, og er stadigvæk, absolut kritisk over de disproportionale beslutninger, som store dele af Folketinget traf under corona, men jeg er også et menneske, der godt kan se indad.
De kommentarer, som jeg i vrede over corona-håndteringen - men også i sorg og afmagt over min fars død - formulerede på de sociale medier, beklager jeg, da de bestemt ikke har været ordentlige.
Selvom jeg hverken var folketingskandidat, eller næstformand i Nye Borgerlige, da jeg skrev kommentarerne, er partiet i de seneste dage havnet i en mediestorm på grund af dem, hvilket har skygget for den gode og fornuftige politik, vi har på hylderne.
Det er jeg ked af, og jeg vil gerne undskylde. Og jeg vil gøre mit ypperste for at vise, at jeg er værdig til den enorme tillidserklæring, som Nye Borgerliges medlemmer viste mig ved at vælge mig som deres næstformand ved det ekstraordinære årsmøde i sidste uge.
Jeg ser nu fremad, og glæder mig til at komme rundt i landet for at tale og samarbejde med vores medlemmer og lokalforeninger.
Og jeg glæder mig også til at fortsætte mit arbejde som kommunalbestyrelsesmedlem i Kalundborg Kommune.
Jeg er et menneske, der politisk knokler benhårdt for blandt andet bedre forhold for børn og unge, retssikkerhed på socialområdet og bedre vilkår for landbruget.
Jeg er gået ind i politik for at gøre en forskel for dem, der har brug for det. Forhåbentligt er det dét, medierne fokuserer på, når de i fremtiden skriver om mig.
Henriette Ergemann

Del