Januarudsalget koges ned til tre vilde dage

Torsdag 26. januar er alle udsalgsvarer nedsat med 50%. Fredag med 60%, og lørdag med hele 70%.

Januarudsalget koges ned til tre vilde dage

26.-28. januar banker dametøjsforretningen Tekstur priserne helt i bund på en masse - hovedsageligt danske - kvalitetsmærker.

Adskillige kalundborgensiske butiksvinduer har de seneste uger lokket med januar-tilbud, så butikkerne kan få solgt ud af tidligere kollektioner for at få plads til nyt. Tekstur, der ligger i Bredgade, har dog besluttet sig for at afholde januarudsalget på kun tre dage, 26.-28. januar, hvor man så til gengæld trykker priserne i bund.

”I stedet for at holde en hel måneds udsalg, hvor man måske kan spare 20 eller 30% på nogle udvalgte varer, har jeg valgt kun at have udsalg i en enkelt weekend og så til gengæld give priserne et ordentligt hak nedad, så man kan spare 50-70% på alle mine udsalgsvarer,” siger Teksturs indehaver Christine Søvsø.

Butiksejeren vil gerne have en butik, der fremstår strømlinet med det nyeste tøj og de seneste tendenser. Derfor prøver hun på at holde de tidligere og de nye kollektioner adskilt. På den måde kan kunderne være sikre på, at de får den højeste mode, når de handler i Tekstur.

”Folk vil jo gerne handle, når der kommer gode tilbud - og jeg bliver også nødt til at få solgt ud af de gamle kollektioner. Så i den kommende weekend får kunderne mulighed for at shoppe løs med stor rabat,” siger Christine Søvsø.

Hvor længe tør du vente?

Torsdag 26. januar er alle udsalgsvarer nedsat med 50%. Fredag med 60%, og lørdag med hele 70%.

”Spørgsmålet er bare, hvor længe man tør vente med at slå til. Har man is i maven til at vente til lørdag, risikerer man jo, at det sidste eksemplar af, hvad man nu end havde sat næsen op efter, allerede er blevet solgt,” forklarer Christine Søvsø.

Blandt de stærkt nedsatte varer findes kendte, danske mærker som Bitte Kai Rand, ICHI, Gestuz, Karen by Simonsen og 2NDDAY. Varerne er ikke at finde i butikken i øjeblikket, da de tidligere kollektioner bliver lagt på lager, så der altid er plads til de nyeste styles i butikken. Tilbudsvarerne kommer dog frem igen 26., 27. og 28. januar. For at man bedre kan skelne mellem de nyeste kollektioner og udsalgsvarerne, har Christine Søvsø valgt at rydde butikkens secondhand-afdeling i udsalgsweekenden. I stedet rykker udsalgsvarerne ind her. Efter weekenden vender secondhand-tøjet tilbage, og de resterende udsalgsvarer bliver pakket bort.

Har man ikke mulighed for at komme forbi Bredgade 51, hvor Tekstur ligger, i weekenden, kan man stadig nå at finde gode tilbud på forretningens webshop, www.teksturtekstur.dk

Del