Jægere og outdoorfolket blev klogere på den rigtige beklædning

”Hvis vi mænd bare kan lyne jakken og vi ikke falder i ærmerne, så er det godt, men sådan er det ikke med kvinder, de stiller nogle andre krav, og antallet af kvindelige jægere er stigende i store dele af Europa"

Jægere og outdoorfolket blev klogere på den rigtige beklædning
Lige knapt 50 mødte op til jægeraften hos Stark torsdag, hvor der var mulighed for at blive meget klogere på at vælge det rigtige tøj til jagt og andre outdoor aktiviteter. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Stark Kalundborg havde torsdag aften inviteret alle jægere og outdoor folk til en aften med fokus på Seeland jagttøj. Der blev budt på jægergryde, velskænket fadøl og gode tilbud.

Jagt og outdoortøj fra Seeland blev fra efteråret sidste år en del af sortimentet hos Stark i Kalundborg.

Torsdag aften havde Stark Kalundborg så inviteret alle interesserede jægere og outdoorfolk til en aften hvor der var mulighed for at blive meget klogere på at vælge den rigtige beklædning til udendørs aktiviteterne.

Knapt 50 havde valgt at tage imod invitationen til en spændende aften som også bød på jægergryde og fadøl.

Peter, repræsentanten fra Seeland, forklarede om egenskaberne for tøjet, som kan bruges af både den erfarne jæger og jægere, der skal ud på deres første eventyr, men også hundetrænere, landmænd og andre som bevæger sig meget udendørs.

Det blev også en snak i al almindelighed, og det at klæde sig rigtigt på når der er nul grader om morgenen og 15 grader i løbet af formiddagen, en snak om membraner, vandtæt og åndbar.

Seeland, som hører til i den bedre ende af beklædning til jægere og outdoorfolket, fremstiller tøj til både kvinder og mænd.

Og netop tøj til kvinder stiller nogle andre krav til Seeland.

”Hvis vi mænd bare kan lyne jakken og vi ikke falder i ærmerne, så er det godt, men sådan er det ikke med kvinder, de stiller nogle andre krav, og antallet af kvindelige jægere er stigende i store dele af Europa, så det er et marked som Seeland satser meget på og arbejder med,” fortalte Peter, repræsentant fra Seeland.

Efter jægergryde og fortællinger om Seeland tøj, var der mulighed for at gøre en god handel i forretningen.

Med til jægeraftenen hos Stark på Nørre Allé var også knivmager Mikael Hansen fra Kalundborg som forklarede om sine flotte håndlavede knive.

Del