Iværksætterpris til fremadstormende firma

Til Iværksætterprisen, som blev uddelt af revisionsvirksomheden Beierholm Kalundborg, var der tre nominerede, Fermhub Zealand ApS, Labcut Denmark og Østergaard Event.

Iværksætterpris til fremadstormende firma Iværksætterprisen blev uddelt til Labcut Denmark, fra venstre, Tony Mouridsen, Beierholm Kalundborg og Tommy og Oliver Kondrup. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterede fredag til Award Show 2022, hvor nogle af de dygtigste virksomheder på Kalundborgegnen blev hyldet med fem forskellige erhvervspriser. Labcut Denmark fik tildelt Iværksætterprisen. Det lokale firma er allerede vokset ud af de lokaler som de overtog for godt et år siden.

Til Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2022 på Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, blev uddelt fem erhvervspriser til fem driftige virksomheder, som i det seneste år har udmærket sig på hver sin vis inden for en række forskellige områder.

Til Iværksætterprisen, som blev uddelt af revisionsvirksomheden Beierholm Kalundborg, var der tre nominerede, Fermhub Zealand ApS, Labcut Denmark og Østergaard Event.

”Vi ved hvad det kræver at være iværksætter, lige fra den første ide, til at få udarbejdet en forretningsplan, få fremskaffet noget kapital og så i det hele taget at komme i gang samt at man som iværksætter vinker farvel til den lønseddel som plejer at komme ind ad døren hver måned og kaster sig ud på dybt vand. Det kan give søvnløse nætter og lidt kriller i maven,” sagde Steffen Møller Jensen, som sammen med Tony Mouridsen, begge partnere i Beierholm Kalundborg, uddelte Iværksætterprisen.

Vinder af iværksætterprisen blev Labcut Denmark, ejet af 23-årige Oliver Kondrup og hans far Tommy Kondrup.

I indstillingen til 'Iværksætterprisen' står der: 

”Virksomheden beskæftiger sig med laserskæring og gravering i forskellige materialer og sælger produkter til både industri og private. De har formået at etablere sig og vækste. Virksomheden er starter i 2019 hjemme i firmaets garage og flyttede til lokaler i Elmegade, men de lokaler er de allerede vokset ud af,”

Med til Iværksætterprisen fulgte også et gavekort på kr. 10.000, - til rådgivning hos Beierholm Kalundborg.

Del