Isglatte veje

Isglatte veje
Læserbrev - Isglatte veje
Som husejer er man forpligtiget til at sørge for at ens fortorv er ryddet for sne og saltet så det ikke er glat, det har kommunen flere gange meldt ud, endda men formaninger om at man kan blive gjort erstatningspligtig hvis folk falder og kommer til skade.
Men hvordan forholder det sig når det er vejene der er isglatte?, nu bor jeg på Margrethevej i Kalundborg og det er jo nok en prioritet 3 vej, for den er ikke, i skrivende stund, blevet ryddet eller saltet endnu og den sammenkørte sne er nu blevet til det rene is.

Nu skal jeg så krydse den skøjtebane for at komme over til min bil og jeg kom så til at tænke på om det så er kommunen der har et erstatningsansvar hvis jeg falder og kommer til skade? Kommunen er jo nok klar over problemet for man kan læse følgende i deres eget opslag den 5. januar på FB i forbindelse med afhentning af skrald "MEN med de meget lave temperaturer virker vejsalt ikke optimalt, og der er stadig nogle isglatte veje derude, hvor det ikke kan lade sig gøre at arbejde på en sikker måde – og skraldemændene skal selvfølgelig ikke komme til skade på jobbet"
Nej selvfølgelig skal skraldemændene ikke komme til skade på jobbet, det er der ingen der skal, men hvad med kommunens borgere, skal vi bare skøjte rundt og brække arme og ben?
Ha' en god dag
Med venlig hilsen
Morten Larsen
Margrethevej 6
4400 Kalundborg

Del