Irsk og skotsk folkemusik sætter gang i forsamlingshuset

Liv i Forsamlingshusene inviterer til en aften fyldt med tonerne fra den irske og skotske folkemusik.

Irsk og skotsk folkemusik sætter gang i forsamlingshuset
Den 20. januar er der mulighed for at høre irsk og skotsk folkemusik i Buerup Forsamlingshus.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I januar er der mulighed for at høre irsk og skotsk folkemusik i Buerup Forsamlingshus, når Folk Friends Trio besøger forsamlingshuset.

Liv i Forsamlingshusene åbner dørene i Buerup Forsamlingshus til en aften fyldt med tonerne fra den irske og skotske folkemusik fredag den 20. januar.

I Buerup Forsamlingshus har man mulighed for at opleve den musikalske gruppe Folk Friends Trio, når de slår tonerne an til en aften fyldt med spilleglæde, små anekdoter og sjove historier. Folk Friends Trio er en folkemusikgrupper, fra det vestlige Jylland, der er inspireret af den irske og skotske folkemusik. En genre, der står trioen meget nær. Trioens repertoire spænder vidt, lige fra vemodige ballader til livlige sing-a- long sange. Derudover har man også mulighed for at opleve flere instrumentalnumre fra den danske, svenske og irske melodiskat, når trioen slår tonerne an. Der er lidt for enhver smag, når Folk Friends Trio gæster Buerup Forsamlingshus.

Lyder det som en aften, man kunne tænke sig at blive en del af, sskal billetterne købes senest den 13. januar 2023. Billetterne kan købes via buerupbeboerforening.dk eller www.kalundborglif.dk. Fællesspisningen begynder kl. 17:30 og koncerten går i gang kl. 19. I baren er der mulighed for at købe drikkevare. Læs mere om Buerup Forsamlingshus her: buerupbeboerforening.dk

Arrangementet foregår fredag den 20. januar 2023 kl. 19 -21 i Buerup Forsamlingshus. Arrangement sker i samarbejde med Buerup Forsamlingshus og Liv i Forsamlingshusene.

Del