Inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder

Guidet gåtur, vinterbadning eller fællessang - mulighederne er mange.

Inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder
Kulturpakker til Ældre inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder, hvor alle kan være med.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kulturpakker til Ældre inviterer til socialt samvær og hyggelige stunder, hvor alle kan være med.

Den 14. september har man bl.a. mulighed for, sammen med Kulturpakker til Ældre og Turistforeningen, at tage på en guidet gåtur gennem højbyen. Guiden vil undervejs fortælle om bygningerne, deres historier samt historier, der er knyttet til Kalundborg og Højbyens middelalderby. På turen vil man blandt andet besøge museets have og Vor Frue Kirke. Man skal selv kunne komme rundt i byen på egne ben. Der forekommer brosten, dørtærskler samt få trapper på turen. Man kan stadig købe billet til arrangementet, men det er ikke længere muligt at tilkøbe transport hertil – så man skal selv kunne komme til arrangementet.

Det kolde gys

Er man mere til det kolde gys, skal man være mere end velkommen til at komme med, når Kulturpakker til Ældre og Røsnæs Vinterbadere fredag den 29. september inviterer til vinterbadning. Der venter en oplevelse, som man godt kan blive afhængig af. Blodtrykket stiger, pulsen falder og kroppen udskiller stresshormoner, når man udsætter den for et iskoldt vinterbad. Man skal huske at medbringe et stort og et lille håndklæde. Til arrangementet har man endnu mulighed for at tilkøbe transport for personer både med og uden kørestol. Men hvis der ønskes transport, skal billetterne købes 4 uger før arrangementet.

Fællessang

Man kan også tage del i en omgang fællessang, når Kulturpakker til Ældre og Sangkraft, onsdag den 11. oktober, slår pjalterne sammen. Alle kan være med uanset ens musikalske talenter. Nogle af eftermiddagens sange er planlagte på forhånd, mens andre bliver valgt frit på dagen. Alle kan byde ind med et forslag, og her har man mulighed for at fortælle, hvorfor man ønsker netop denne sang. Der vil være musikalsk akkompagnement til alle sangene.

Lyder det som nogle arrangementer, man kunne tænke sig at deltage i, kan billetterne købes via www.kulturpakkerkalundborg.dk under ”se arrangementer” eller hos personalet i biblioteksafdelingernes betjente åbningstid.

Ovenstående arrangementer sker i samarbejde med Kulturpakker til Ældre samt Turistforeningen, Røsnæs Vinterbadere og Sangkraft.

Man kan læse mere om Kulturpakker til Ældre her: www.kulturpakkerkalundborg.dk

Del