Inviterer til håndværkermesse med masser af gode tilbud

Markedets førende leverandører har en stand, hvor man kan indhente information om produkterne, og så er der en lang række af gode tilbud

Inviterer til håndværkermesse med masser af gode tilbud Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev, inviterer til håndværkermesse onsdag d. 13. oktober. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

På onsdag d. 13. oktober fra kl. 12-17 er der endnu engang håndværkermesse hos XL Byg i Gørlev, hvor håndværkere og private som interesserer sig for professionelt værktøj, er velkommen.

XL Byg i Gørlev inviterer endnu engang deres kunder til håndværkermesse, i år afholdes den på onsdag d. 13. oktober mellem kl. 12-17. Håndværkermessen plejer at være en stor succes med rigtigt mange besøgende.

Markedets førende leverandører har en stand, hvor man kan indhente information om produkterne, og så er der en lang række af gode tilbud, hvor der kan spares rigtigt mange penge, på alt fra værktøj i alle afskygninger, til arbejdstøj, sikkerhedsudstyr og diverse hjælpemidler.

”Der vil bl.a. være er stor fokus på arbejdsbelysning nu vi går den mørke tid i møde, vi har konkurrencer hvor der fx kan vindes et cafésæt fra Milwaukee og en robotplæneklipper og så serverer vi en grillpølse og en øl eller en vand,” fortæller Jesper Sørensen, afdelingsleder hos XL Byg i Gørlev.

Håndværkermessen foregår i de store haller hos XL Byg Gørlev, og som altid er det en festdag, hvor rigtig mange håndværkere og håndværksmestre kigger forbi. Håndværkermessen er også en god lejlighed til at få hilst på kollegaen.

Nu er det jo en håndværkermesse, så det er primært håndværkere og håndværksmestre, der kommer sådan en dag. Men er der privatpersoner som gerne vil købe professionelt værktøj, er de selvfølgelig også velkommen, oplyser Jesper Sørensen.

Konkurrencer og pølser

Udover de mange gode tilbud, er der også flere konkurrencer på dagen, hvor man kan vinde fine præmier. Derudover bliver der en pølsevogn hvor XL Byg Gørlev byder på en ristet med det hele, en øl eller vand og kaffe.

Del