Inviterer til Forårsmarked skærtorsdag

”Forårsmarkedet bliver indendørs så der er mulighed for at nyde frokosten, det bliver for koldt at være udendørs og markedet bliver heller ikke så stort som til jul.”

Inviterer til Forårsmarked skærtorsdag
Foto: Colourbox

Af Jens Nielsen

Café Dyrehøj på Dyrehøj Vingård inviterer alle interesserede til forårsmarked skærtorsdag hvor der både er mulighed for forårsoplevelser og god mad.

Skærtorsdag d. 28. marts fra kl. 10-16 slår Tina Thrysøe dørene op til Café Dyrehøj. Her er der mulighed for at opleve et lille forårsmarked og samtidig mulighed for at spise en god frokost eller nyde en kop kaffe eller et glas vin.

”Vi prøver at afholde et lille forårsmarked med bl.a. blomster, keramik, tøj, trædrejer og der er faktisk plads til lidt flere stande,” fortæller Tina Thrysøe, og fortsætter,

”Forårsmarkedet bliver indendørs så der er mulighed for at nyde frokosten mellem udstillerne, det bliver for koldt at være udendørs og markedet bliver heller ikke så stort som til jul.”

Interesserede som også gerne vil udstille på forårsmarkedet skærtorsdag kan henvende sig til Tina Thrysøe på tlf. 26571766.

One Man Show 

Nu på fredag d. 15. marts står Amin Jensen på scenen på Café Dyrehøj med sit One Man Show.

Det bliver en forrygende kombination af stand-up, parodier, musikalske indslag og opera. Når Amin laver sine rammende parodier, sjove livs-betragtninger eller gennemhuller simple hverdagsting, får han det til at blive hyldende morsomt.

Amin går altid til grænsen, men aldrig over. Det er en perfekt kombination af talent, humor, charme, elegance og drengerøv. Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end at overgive sig.

Der er endnu billetter til salg, som sælges sammen med en lækker showmenu – klik her

Del