Inviterer til event med fokus på løbesko

”Vores event den 22. marts er ikke et Royal Run event, men vi kan godt mærke interessen for Royal Run som afvikles i Kalundborg 2. pinsedag," fortæller Mads Storm.

Inviterer til event med fokus på løbesko
Mintgrøn er forårets nye farve, den præsenteres til det event som Intersport inviterer til d. 22. marts. Her præsenterer butikschef Mads Storm bluse og sko i den nye farve. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Intersport på Stejlhøj inviterer alle interesserede til et event fredag d. 22. marts hvor der er fokus på løbesko. Erfaren løbeekspert deler ud af sin viden.

Foråret står for døren og skal man deltage i Royal Run eller måske bare vil løbe en tur for sig selv, måske gå en lang tur, er det tid til at få købt det rigtige udstyr eller måske få skiftet det gamle ud.

Derfor inviterer Intersport på Stejlhøj alle interesserede til et event fredag d. 22. marts fra kl. 10-18, hvor løbeekspert Nikki Christensen vil dele ud af sine gode råd.

”Nikki Christensen har mere end 10 års erfaring med salg af løbesko, han har selv løbet alle distancer til og med Marathon og så har han solgt forskellige brands af løbesko og har derfor et bredt kendskab. Han kommer ikke som sælger fra et bestemt brand og er derfor ikke farvet af et bestemt mærke. Han vil dele ud af sin viden og give gode råd og vejledning, både til nybegynderen og til den mere erfarne,” fortæller Mads Storm, butikschef, Intersport på Stejlhøj.

Samme dag lancerer Intersport i Kalundborg Craft løbesko som de er blevet forhandler af og der vil være en række af konkurrencer, bl.a. deltager alle som køber et par løbesko den dag i en konkurrence hvor de kan vinde alle pengene for skoene tilbage.

Foråret er mintgrønt

Lige nu er Intersport i Kalundborg klar med alle de nye forårsvarer og en af de farver som kommer til at gå igen, er mintgrøn.

”Designet på trøjerne til Royal Run er lige blevet offentliggjort og her er trøjen blå med mintgrønt tryk. Det er Craft som leverer Royal Run trøjerne, og derfor er de også klar med en mintgrøn serie af løbetøj, så tingene hænger sammen. Det er faktisk også muligt at købe en løbesko i mintgrøn,” fortæller Mads Storm og fortsætter,

”Vores event den 22. marts er ikke et Royal Run event, men vi kan godt mærke interessen for Royal Run som afvikles i Kalundborg 2. pinsedag," fortæller Mads Storm.

Del