Inviterer til en hjertevarm julekoncert

Duoen har flere gange gæstet Juvi klubben, og med alle billetter solgt hver gang, sådan bliver det nok også denne gang.

Inviterer til en hjertevarm julekoncert
Den populære duo Jane & Shane har flere gange gæstet Juvi klubben, hver gang med stor succes. Arkivfoto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den populære duo Jane & Shane optræder i Juvi klubben i Kalundborg med deres hjertevarme julekoncert, en koncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

I rækken af koncerter i Juvi klubben for det voksne publikum, er der tradition for at programmet også indeholder en julekoncert, og sådan er det selvfølgelig også i år.

Den populære duo Jane & Shane gæster Juvi klubben i Bredgade, onsdag d. 23. november kl. 19, med en hjertevarm julekoncert med nye og traditionelle julesange fra Irland, England og Skandinavien.

Duoen har flere gange gæstet Juvi klubben, og med alle billetter solgt hver gang, sådan bliver det nok også denne gang.

Engelske Jane Clark (violin) og irske Shane Donnelly (guitar og vokal) har deres musikalske afsæt i den britiske folkemusik. En musiktradition der har præget dem siden barnsben, og som derfor ligger dybt forankret i deres personlighed og musikalske stil.

Når de går på scenen, er deres energi og ubetingede tilstedeværelse så overbevisende og intens, at det er umuligt ikke at lade sig rive med og føle musikkens energi forplante sig i krop og sjæl.

Siden gennembruddet i 2003 har Jane & Shanes karriere accelereret med ekspresfart, og de har efterfølgende trukket fulde huse ved de mange koncerter, de har spillet rundt omkring i Danmark.
Jane & Shane har meget at byde på og deres koncerter er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Billetsalget til julekoncerten er godt i gang og der kan købes billetter hos Alle Salonen på Nørre Allé og hos Alfaoptik i Kordilgade. I billetprisen er inkluderet tre stykker smørrebrød.

Del