Inviterer indenfor i nyt bilhus

Efter en omfattende renovering fremstår Autohallen som et helt nyt og topmoderne bilhus

Inviterer indenfor i nyt bilhus
Kenneth Bo Villumsen, afdelingsleder hos Autohallen i Kalundborg, med elbilen Toyota bZ4X som der et særligt godt tilbud på. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kort tid efter at nytårsklokkerne har lydt, inviterer Autohallen i Kalundborg til Toyota Markedsdage. Det sker fra årets første dag og tre uger frem med en bred vifte af ekstra skarpe privatleasingtilbud på modeller lige fra de kompakte SUV’er Aygo X og Yaris Cross til RAV4 Plug-in Hybrid og elbilen bZ4X. Samtidig benyttes lejligheden til at invitere indenfor i den kommende weekend i et nærmest helt nyt bilhus efter en omfattende renovering.

Hen over efteråret har håndværkere forvandlet Autohallens udstilling på Slagelsevej til et topmoderne bilhus. Udvendigt er der kommet et helt nyt tag på bygningen, indgangspartiet er forandret, men den største forandring er foregået indvendigt hvor alt fra gulv til loft er udskiftet og nu fremstår moderne og indbydende.

Nu inviteres nuværende som kommende kunder indenfor til både nytårskur og indvielse af det flotte bilhus. Det foregår i den kommende weekend d. 6. – 7. januar 2024 fra kl. 11-15 hvor der udover masser af gode tilbud også bydes på pølser og en tår at drikke. 

”Vi inviterer indenfor i den kommende weekend hvor vi selvfølgelig har fokus på nytårskuren med gode tilbud, men vi benytter samtidig lejligheden til at præsentere vores nye bilhus efter den store renovering,” fortæller Kenneth Bo Villumsen, afdelingsleder hos Autohallen i Kalundborg, og fortsætter, ”Udover nyt tag og et nyt indgangsparti så er alt nyt indvendigt, nyt flot gulv med klinker, helt ny moderne belysning, nye møbler og flere skærme hvor kunderne kan finde masser af informationer om deres nye bil.”

Ekstra fokus på privatleasing

Markedsdage-konceptet hos Autohallen sætter ekstra fokus på privatleasing og byder på en bred vifte af særligt attraktive privatleasingtilbud på fem forskellige Toyota-modeller. Det sker bl.a. med privatleasing af elbilen Toyota bZ4X i udstyrsudgaven Elegant for 3.995 kr. om måneden.

Udstyrsudgaven Elegant byder på en lang liste af komfortudstyr som standard med bl.a. 18” alufælge, 2-zonet klimaanlæg, LED-lygter for og bag, Toyota Smart Connect med cloud navigation og trådløs Apple CarPlay, bakkamera, varme i forsæderne og i læderrattet samt den nyeste generation af Toyotas avancerede sikkerhedspakke Toyota Safety Sense og meget andet.

Privatleasing for 2.295 kr. om måneden

Det er dog ikke alle, der er klar til at tage skridtet til en fuldt elektrisk løsning, og for dem er Autohallen også klar med andre attraktive tilbud. Man kan fx privatlease en Toyota Aygo X i udstyrsvarianten Active for 2.295 kr. om måneden.

Her får man bl.a. aircondition, 7-tommers multimedie touch skærm, adaptiv fartpilot, ekstra lydisolering af kabinen og smartphone-integration med Apple CarPlay og Android Auto.

Toyota Markedsdage hos Autohallen byder også på privatleasing af den kompakte SUV, Yaris Cross, der er den mest solgte bil i sin klasse i Danmark i 2023.

306 hestekræfter og firehjulstræk

Endnu mere plads og ikke mindst endnu flere kræfter får man med RAV4 Plug-in Hybrid, der med 306 hestekræfter og permanent firehjulstræk kan privatleases for 4.795 kr. om måneden.

Ønsker man ikke at lægge noget som helst i førstegangsydelse, frister SUV’en Corolla Cross, der med 1.8-liters hybridmotor og udstyrsvarianten Active kan privatleases for 3.995 kr. pr. måned.

Man går ikke forgæves ved Toyotas Markedsdage i januar, hvis man ikke er til privatleasing. Det er nemlig også muligt at spare op til 10.000 kr. på Toyotas mest kompakte bilmodel, Aygo X. 

Del