Intertek kåret som Årets Virksomhed

”Her i Kalundborg er vi 43 ansatte, så har vi en afdeling i Kolding med 15 medarbejdere men ellers er vi mere end 46.000 ansatte på verdensplan."

Intertek kåret som Årets Virksomhed
Brian Qvist Jacobsen, salgs- og projektmanager hos Intertek i Kalundborg, modtog på vegne af Intertek prisen som Årets Virksomhed 2023. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborgegnens Erhvervsråd inviterede fredag til Award Show 2023, hvor nogle af de dygtigste virksomheder på Kalundborgegnen blev hyldet med fem forskellige erhvervspriser. Intertek blev kåret som Årets Virksomhed.

Til Kalundborgegnens Erhvervsråds Award Show 2023 på Absalon - Campus Kalundborg blev uddelt fem erhvervspriser til fem driftige virksomheder, som i det seneste år har udmærket sig på hver sin vis inden for en række forskellige områder.

Den fornemme pris som Årets Virksomhed blev præsenteret af Lars Pedersen, erhvervsdirektør Sparekassen Sjælland-Fyn.

Årets Virksomhed: Sparekassen Sjælland-Fyn uddeler prisen til den virksomhed, der gennem særlig indsats og målrettede initiativer, på enestående vis har markeret sig positivt i Kalundborg kommune og på den måde bidraget til vækst og aktivitet i området. Prisen gives til den virksomhed der præsterede noget ekstraordinært og har formået at både drive en økonomisk sund og bæredygtig virksomhed, samt bidraget positivt til det omkringliggende samfund.

De tre nominerede til prisen var: Benny Petersen A/S, Intertek og IT-Bilen og med Intertek som vinder af prisen som Årets Virksomhed.

I begrundelsen for prisen står der: Intertek har gennem mange år været solidt forankret i Kalundborg. Ofte ser eller forventer man, at udenlandsk ejerskab betyder mindre involvering i lokalsamfundet, men for Intertek har de valgt den stik modsatte retning – nemlig så meget involvering som muligt.

Samarbejdet med Symbiosen, brug af lokale leverandører, især socialøkonomiske og generelt en villighed til Kalundborgegnen er nogle af grundende til, at de kan kalde sig Årets Virksomhed.

Ud over dette, så er Intertek også en super god arbejdsplads, med god stemning, som samtidig skaber flotte resultater. Dette er med til at sikre lokale arbejdspladser, men også at fastslå Intertek, som en virksomhed der sætter baren meget, meget højt.

”Her i Kalundborg er vi 43 ansatte, så har vi en afdeling i Kolding med 15 medarbejdere men ellers er vi mere end 46.000 ansatte på verdensplan. I Kalundborg har vi været siden 1974 og kan således fejre 50-års jubilæum til næste år. Jeg er glad for at meget af det som der lægges vægt på, er vores lokale engagement, for det som er vigtigt for os, som er en del af en stor global koncern, er, men her i Danmark er vi en lokal virksomhed, en Kalundborgvirksomhed som vil Kalundborg,” sagde Brian Qvist Jacobsen, salgs- og projektmanager hos Intertek i Kalundborg, da han modtog prisen som Årets Virksomhed.

Del