Inspirationsdag med fokus på farver

Per Albert Hektoft, indehaver af ProPainting i Kalundborg, med et par eksempler på hvordan produktet Novacolor kan anvendes. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

ProPainting, som sælger maling til professionelle og private, inviterer til inspirationsdag med fokus på farver fredag d. 10. september, hvor Jotun vil være repræsenteret ligesom forretningen præsenterer en nyhed inden for vægmaling

ProPainting på Flakagervej i Kalundborg har efterhånden fået implementeret Jotun som deres hovedprodukt i den store forretning, og inventerer derfor alle interesserede til en inspirationsdag med fokus på farver, fredag d. 10. september mellem kl. 11 – 16, hvor Jotun vil være repræsenteret med to eksperter sammen med en stor udstillingstrailer med de nyeste tendenser indenfor farver.

På dagen frigiver Jotun deres helt nye farvekort, en årligt tilbagevendende begivenhed, og de 50 første kunder får muligheden for at få et farvekort med hjem.

Ud over masser af inspiration byder ProPainting på flere konkurrencer med spændende præmier, pølser, øl, vand, popcorn, slush ice og til de morgenfriske håndværkere er der kaffe og morgenbrød.

Hele dagen d. 10. september gives i øvrigt 20% rabat på de i forvejen nedsatte priser på Jotun produkterne.

Vægkunst på højeste niveau

ProPainting er netop blevet eneforhandler uden for København af det italienske brand Novacolor, en serie specialmalinger som giver helt nye muligheder i hjemmet, ja vel nærmest vægkunst på højeste niveau.

Bl.a. findes der i serien af produkter en rustmaling, som kan skabe ægte rust der giver væggen et industrielt look.

Faktisk er malingen så speciel, at der skal en faguddannet maler til at udføre arbejdet, men ProPainting formidler kontakten til en fagmand er uddannet i produktet.

Novocolor vil også være repræsenteret til inspirationsdagen fredag i næste uge hvor de mange nye muligheder vises frem.

Del