Initiativpris til unik shelterplads

Parret har opbygget en unik shelterplads for egne midler

Initiativpris til unik shelterplads Karin og Preben Kristiansen, Dalby Shelterplads i Gørlev, fik fredag eftermiddag overrakt Venstres Initiativpris 2021. Foto: Jens Nielsen

Tekst og billeder af Jens Nielsen

Karin og Preben Kristiansen, Dalby Shelterplads i Gørlev, fik fredag eftermiddag overrakt Venstres Initiativpris 2021. Prisen blev uddelt første gang i 1987.

Venstre i Gørlev har hvert år siden 1987 uddelt ’Venstre’s Initiativpris’ til en lokal virksomhed, person eller forening i gammel Gørlev Kommune, prisen uddeles til den der i årets løb har udvist særlig initiativ der falder godt i tråd med Venstres liberale ideer.

I år tilfaldt den ærefulde pris, Karin og Preben Kristiansen, Dalby Shelterplads i Gørlev, der har opbygget en unik shelterplads for egne midler.

”Prisen tildeles til jer for at have skabt et en unik oase her på frilufts pladsen, til gavn for borgere og institutioner i området og ikke mindst til gavn for turister i området, det er fantastisk. I har for private midler og på eget initiativ etableret pladsen siden 2017, med flere overnatningsmuligheder, og hvert år kommer der nyt til.

Vi vil fra Venstre i Gørlev ønske jer tillykke med prisen og overrækker jer et pæretræ som symbol på at det frø I har sået her som vi håber vil bringe mange frugter i fremtiden for jeres aktiviteter her på pladsen,” sagde Dan Hansen, Venstre i Gørlev i sin tale til prismodtagerne.

Alle faciliteterne på Dalby Shelterplads, kan anvendes helt gratis. Den private shelterplads bliver besøgt af omkring 400 gæster hvert år.

Venstre’s Initiativpris gik sidste år til Lulu Harms Larsen fra Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, og er tidligere blevet givet til bl.a. Kim Christens Reersø Amerikanerbil museum, Dea Madsen fra IsCafeen Mullerup Havn, Leif Juhl, indehaver af L.J. Plant og Pleje i Gørlev, Mette Thrane fra Gørlev Legetøj og Christen Clemmensen fra GSC Anlæg i Vinde Helsinge.

Del